Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  720575  titluri și  1103088 exemplare

industrie alimentară

Subiect Tematic: industrie alimentară
Lucrări: 878 lucrari in 840 publicatii in 2 limbi
Biotehnologii în industria alimentară de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Butu, Nicolae; Sahleanu, Viorel (Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare de: Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Aplicaţii ale separării prin membrane în biotehnologie şi industria alimentară de: Costin, Gheorghe Miron (1934-2011); Florea, Traian (Text tipărit)
Aditivi alimentari de: Hura, Carmen (Text tipărit)
Arta brutăritului românesc de: Moldoveanu, Gheorghe (Text tipărit)
Automatizări în industria alimentară : Curs] : Uz intern de: Tănăsescu, Nasta; Universitatea "Dunărea de Jos" (Galaţi, 1991-) (Text tipărit)
Biotehnologiile viitorului de: Milică, Constantin (I.) (1929-2018) (Text tipărit)
Adaosuri în produsele alimentare de: Marinescu, Ion DUP_6 (Text tipărit)
Subiecte
lavandă compoziţia laptelui lactoglobulină terapii alimentare competiţii naţionale modele matematice integrare istorie gălăţeană examen de admitere număr de locuri trasabilitate alocare de fonduri Galmopan, firmă dobânzi mică enciclopedie organizarea întreprinderilor biosinteză chimie alimentară lubrifianţi bacalaureat coloranţi portocalii şantiere preparate din carne agenţi de îngroşare procese prin membrană personalităţi clujene biblioteci şcolare semnale editoriale îmbogăţire nutritivă securitatea muncii alimentaţie publică HACCP-controlul calităţii stimulente alimentare vegetarianism distilare cofetărie instalaţii pentru tratare termică trandafiri decernare de diplomă experienţe chimice biografie Grigore, Ştefan securitate alimentară materii prime (industria alimentară) panificaţie produse lactate modificări sisteme de calitate consum de energie cadre didactice expoziţii cu vânzare medicină ordonanţe salon anual tehnologia frigului must falsificarea produselor agroalimentare volume omagiale defecte ale vinurilor bibliografie de autor conducerea întreprinderii facultăţi gălăţene cercetări de laborator alge compoziţie chimică alimente (poluare) România (agricultură) angajatori 2007 metode numerice înşelăciune standarde instalaţii trofee fotografii specializări microbiologie industrială determinări chimice Galaţi (istorie) micrologie industrială discipline tehnologice cinetică chimică biotehnologie locuri cu plată fond Galaţi tehnologia morăritului lucrări de construcţii promovarea produselor industrie agroalimentară industria alimentară metode de extracţie raport de activitate cernere carne de bovine studii biochimice reologie siropuri unităţi de măsură ulei de cătină analiză produse horticole Galaţi (industrie) cure vegetale modelare matematică a proceselor reologice purificare biologie produse agroalimentare profesori gălăţeni plante leguminoase elevi polonezi contaminanţi chimici morărit vârsta a treia învăţământ universitar crudităţi aluaturi liceu de industrie alimentară peroxilare biochimie manualul inginerului apă îmbuteliată radiaţii ionizante deces solvenţi chimici emulsii alimentare castraveţi tărâţe de orez utilaje arome naturale formare profesională date statistice cursuri universitare dulceaţă degradare oxidativă tehnologia fabricării alcoolului sedimentarea piscicultură gălăţeană stres şcoli profesionale agricultură (România) etape desert instalaţii de condiţionare a aerului fabricaţie procese chimice prelucrarea brânzeturilor proiecte de cercetare investiţii de capital valorificare dotări Concursul Naţional pe Calificări Profesionale societăţi comerciale tecucene combustibili biologici licee de specialitate bentonite amidon energie termică tehnica frigului îngheţate comemorare biografie Caton, Laurenţiu biobiliografie Caton, Laurenţiu excavaţii Galaţi (economie) evaluarea calităţii biscuiţi amestecare congelarea cărnii lapte sterilizare produse alimentare specii de peşti piper fluidizare dozări colorimetrice ediţii omagiale program Leonardo da Vinci întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) marketing agroalimentar autobiografie manual şcolar proiecte internaţionale cercetări experimentale enciclopedie pentru copii telemea biochimie vegetală biografie Bogatu, Dumitru plante medicinale management acţionar majoritar olărit alimentaţie naturală preparea alimentelor tratare regiunea Galaţi Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (FEADR) Concursul Ecotrophelia România simpozion teoria statisticii bursa locurilor de muncă salmonella sticlărie România activitate didactică chimişti români istoricul instituţiei Galaţi (învăţământ superior) şcoli tehnice calitatea produselor alimentare biografie Popescu, Simion prezentare de carte publicitate legislaţie agricolă ingineria produselor alimentare performanţe şcolare tehnici de conservare randamentul muncii fabricarea alcoolului pescuit climatizare semnalare de carte deschidere oficială statistici agricole dimensionarea spaţiului frigorific conservarea fructelor culturi starter aparate Şcoala Tehnologică "Bogdan Petriceicu Haşdeu", Cahul analize de laborator integrarea cercetării-dezvoltării conservarea produselor vegetale Herşcovici, Boris pâine grăsimi din lapte bilanţ proiecte de colaborare recenzii teste şi soluţii fabrică de brânză analiză SWOT ardei gras vinificaţie agenţi de curăţire presurizare învăţământ postuniversitar mica industrie carne manuale arome natural-identice preparate vegetariene transportoare istoria învăţământului universitar asociaţii profesionale industria antibioticelor prelucrarea laptelui dicţionar poliglot explicativ oxidare parteneriat şcolar procesare controlul calităţii produselor culori sedimentare privatizare frauduloasă mărunţire enzimologie societăţi dozare proprietăţile materialelor planuri de activitate Brăila, judeţ chimist gălăţean industria peştelui probe practice elevi gălăţeni extracţia reziduurilor din alimente incendii industria brânzeturilor colostru coloranţi alimentari concursuri interdisciplinare tehnologia drojdiei de panificaţie absorbţie (chimie) industrializarea legumelor stomatologie antociani inovaţie industrie fermentativă ihtiopatologie biografie Moţoc, Eugen Virgiliu prefeţe industrie manifestări culturale industria zahărului explozii răcire economie românească descoperiri ştiinţifice semicentenar proiecte fibre alimentare societăţi comerciale gălăţene depozit legal ghid de prezentare reuniuni de lucru abator fitoterapie biografie Amarfi, Rodica bibliotecari gălăţeni valoarea calorică a alimentelor industria panificaţiei proces tehnologic difuzie sucuri tehnici de procesare lapte praf ozon conservarea alimentelor mecanisme pentru ambalat produse alimentare complexe enzimatice monografie instalaţii de uscare învăţământ liceal târguri de produse îngheţată de fructe biotehnologia enzimelor expoziţia IndAgra învăţământ superior românesc bacterii utilaje de ambalat fabricarea iaurtului chimişti gălăţeni microunde Galaţi (tipografii) cls. XI fabrică de conserve personalia concursuri şcolare firme hotărâri cânepă siguranţa alimentului mediu virtual operaţii unitare importuri tehnologia malţului drojdie vegetale plan de şcolarizare pompe de căldură pigmenţi lucrări practice de laborator ALCOM discipline tehnice industria alcoolului vitamina C băuturi slab alcoolizate aniversare umiditate prelucrarea aluaturilor experimente de laborator produse de cofetărie umami biopesticide dicţionar explicativ multilingv încălzire ohmică aplicaţii tehnologice olimpiade interdisciplinare Facultatea de Medicină condimente prelucrarea lemnului olimpiade pe meserii proiecte europene siguranţa alimentelor producţie de grâu podgorii gălăţene centrifugare fizică chimie Galacta, firmă companii de bere manifestări aniversare tehnică turism olimpiade tehnologia prelucrării cafelei dedicaţie autograf: Popa, Corneliu încălzire pesticide unităţi mucegaiuri universităţi gălăţene norme metoda HACCP aniversare-25 de ani mere îndrumar de proiectare prelucrarea fructelor substanţe de dezinfecţie lucrări de laborator fructe biochimie alimentară progrese sinteze acid lactic produse agricole forţă de muncă industria vinului fermentaţie alcoolică enologie brânză Cheddar hrănirea animalelor piscicultură efecte microbiologie alimentară alcool caracteristici tehnologice produse zaharoase medalii de aur fluorescenţă conserve alimentare industria cărnii examene maşini frigorifice biografie Vasu, Sabin Sorin învăţământ superior coagulare simularea proceselor recrutare pâini extracte enzimatice pierderi de energie leguminoase fabricarea uleiurilor acid ascorbic afaceri de familie extracţie igiena alimentaţiei concurs pe meserii studenţi gălăţeni documente de arhivă antibiotic şcoli colaborare analiză de laborator prelucrarea zerului tehnici de încapsulare şcoli de arte şi meserii metrologie microbiologia laptelui absorbţia abstracte procese tehnologice biografie Antonescu, Constantin S. planuri de învăţământ analiza calităţii industrie gălăţeană lansări de proiecte conservare transfer de căldură obiecte vechi hrană fenomene de transfer fabricarea berii extindere bere farmacii determinarea compoziţiei chimice podgorii româneşti prepararea fripturii licee gălăţene tehnici de filtrare audit vizite la Galaţi bazele chimice ale vieţii sfeclă roșie ingrediente alimentare confecţii textile produse din carne biografie Dulăcioiu, Titus Liviu elevi talentaţi tehnologii ulei alimentar bibliografie de referinţă politică comercială spirulină construcţii glocozo-izomerază microbiologie manual oenologie sistemul HACCP gutui legume standarde de calitate combaterea dăunătorilor recunoaştere internaţională orz fiziologia microorganismelor biografie Costin, Gheorghe Miron constituire maşini pentru ambalat acţiuni "Alcom" Galaţi (fabrici) vinuri dulci ştiinţa mediului presarea alimentelor patiserie practici bune instalaţii frigorifice cătină albă sisteme de comunicare sosuri magazin Galmopan conservarea cerealelor biografie Dan, Valentina miere de albine decese tratate construcţii de clădiri chimia aromelor alimentare retehnologizare tratamente termice (industria alimentară) directori de şcoli dezvoltare economică microîncapsulare Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi brevet de invenţie decrete conservarea alimentelor solide biografie Voicu, Iuliu malţ activitate profesională nave de pescuit festivităţi de premiere produse naturale procese biotehnologice liceeni carte pentru studenţi condiţionarea cerealelor analiză calitativă cercetare aplicată profesori universitari gălăţeni calitate manifestări omagiale activitate antioxidantă legislaţie alimentaţie raţională instalaţii tubulare tomate elevi portughezi bune practici grăsimi materiale elemente de construcţii proteste percepţie senzorială mori lansări de carte cereale glutamat monosodic amestecarea tehnologii de bază eliminare reziduuri inaugurare biografie Angelescu, Elena aditivi alimentari restricţii băuturi din fructe Galaţi-personalităţi Asociaţia Generală a Inginerilor din România-Filiala Galaţi 1898-1969 păducel procedee chimice vișine calitatea produselor agroalimentare biografie Popovici, Alexandru făină carte de specialitate fizică legume şi fructe chimie industrială pastă de tomate medalii de argint substanţe pectice premii microbiologia vinului cercetare ştiinţifică control de calitate agronomi români hibrid caracteristici fizico-chimice culturi lactice tehnologia vinului metode de evaluare rachiu ulei de unt aluat periodice dedicaţie autograf: Costin, Gheorghe Miron medicină veterinară tehnologia produselor horticole inaugurări industria oţetului credite bancare carotenoide naturale necrologuri profesori universitari magazine strategii didactice ulei de palmier teste de autoevaluare proprietăţi fizico-chimice concursuri alimente funcționale activitate antibacteriană vizite în Marea Britanie dedicaţie autograf: Botez, Elisabeta tehnologii în industria alimentară insecte folositoare maioneză performanţe răspunsuri biomasă industrii fermentative Marele Premiu cercetători gălăţeni seminţe peptide întâlniri articol (gen literar) calitatea produselor igiena produselor alimentare învăţământ românesc proprietăţi bio-chimice producători de conserve membrană tehnică produse de origine vegetală struguri pentru vin Facultatea de Litere şi Teologie aniversare-50 de ani uscare instalaţii de transport dicţionar explicativ deserturi limpezire Facultatea de Istorie afaceri de succes profil caracteristici termofizice rozmarin biblioteci publice mărci de fabrică fabricarea brânzeturilor desfiinţări managementul siguranţei alimentare igienă sanitară alimente imunoprotectoare grupuri şcolare substanţe de aromă biografie Bârcă, Gheorghe I. olimpiade şcolare profesori ştiinţa alimentelor cărţi în limbi străine culoare viaţă sănătoasă preparate enzimatice cercetări aplicate fişe biografice proces de fabricaţie analize fizico-chimice biografie Zugrăvescu, Ion topinamburi cătină arome alimentare agroturism sisteme alimentare Galaţi (edituri) etichete prelucrarea legumelor staţii pilot produse tip wine cooler fabricarea zahărului auxiliar didactic manual de industrie alimentară recipiente tubulare parametri fizico-chimici teze de doctorat controlul calităţii apei prelucrarea materiilor prime vegetale coloranţi naturali simpozion omagial export prelucrare chimică pescării absolvenţi (facultate) olimpiade naţionale produse de patiserie batoane proteice întâlniri de lucru principii alimentare analiză chimică producţie de lapte cercetare electromecanică specii invazive ghimbir fişă biobibliografică tipăritură gălăţeană invenţii Institutul Politehnic Galaţi învăţământ universitar gălăţean reologia alimentelor flavonoide tehnologia produselor alimentare proprietăţi antimicrobiene emulsie vizite de lucru învăţământ programe educaţionale stabilitatea produselor alimentare medalii analize chimice premiul I probleme economice igienizare enciclopedie pentru tineret activităţi didactice ouă prevenire iaz antioxidanţi simpozion internaţional Caton, Laurenţiu Conexiuni, program fluide supercritice zahăr omagiu conferinţe internaţionale temperatură tehnologia spirtului carne de porc puncte critice de control fabrici oameni de afaceri băuturi unt Partidul Comunist Român (PCR) poluarea mediului program Phare industrie uşoară ingineri tehnologi subproduse lactate fişă biografică biobibliografie Popescu, Simion piaţă externă biografie Onea, Elena publicaţii pentru copii teste de evaluare analiza apei şcoli de maiştri determinarea grăsimilor manual de frigotehnie depozitarea cerealelor investiţii digestie începerea construcției industrializarea fructelor consumatori doctoranzi probleme rezolvate biochimia produselor alimentare tehnologia produselor lactate grâu algoritm secară brutării radioactivitate oameni de afaceri gălăţeni valoare alimentară drept produse de panificaţie invenţii româneşti elevi italieni aparat de aer condiţionat fabricarea oţetului industria extractivă locuri la buget reţete culinare procesarea cărnii tehnologii de procesare învăţământ superior de chimie alimentară clădiri şcolare fabricarea margarinei controlul calităţii oţet stabilitate ambalarea produselor alimentare fructe şi legume alimente (analiza calităţii) struguri vanadiu centenar băuturi alcoolice procesator de lapte mazăre tehnologia cerealelor expoziţii cronică de carte germinarea plantelor aplicaţii industria uleiurilor vegetale peşti uleiuri vegetale vin Galaţi (personalităţi) extrudarea alimentelor studii substanţe organice comportamentul consumatorului tehnologia fabricării îngheţatei conserve lumină pulsată hidrocicloane certificarea calităţii sucuri din fructe şi legume nutriţie echilibrată industrie alimentară pasteurizare reziduu de pesticid Facultatea de Arte referinţe biobibliografice chefir proiecte studenţeşti fenoli arta brutăritului calitatea învăţământului arome artificiale cl. a IX-a ordine derivate proteice drojdii alimentare autori gălăţeni manual de tehnologia produselor alimentare sănătate inactivare stejari necrolog Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor castrare materii prime vegetale 1980-2001 manual universitar activitatea societăţii firme româneşti boala vinului tehnologia fabricării produselor zaharoase Galaţi (societăţi comerciale) expoziţii de produse alimentare utilaje agricole Facultatea de Industrii Alimentare industria amidonului salamuri fază naţională 1965-1971 relaţii de calcul industrie chimică Polonia tâmplărie deshidratarea fructelor biobibliografie Caton, Laurenţiu pescuit industrial lucrările simpozionului aplicaţii numerice păstrăvi industria berii recipiente cilindrice comemorări alimentaţie culegeri de legi şi hotărâri polifenoli Galaţi-tipografii dovleac utilaje tehnologice producerea alimentelor solide frigotehnie firme producătoare simularea proceselor reologice molibden instalaţii pentru industria alimentară energie făină integrală biologia drojdiilor ghid operaţii produse vegetale soia melci marini omagiu Popescu, Simion activitate ştiinţifică alimentaţia sugarului macerare admitere (facultate) conserve de peşte conservarea prin frig tehnologia cărnii Asociaţia Specialiştilor din Industria Laptelui studii de laborator personal didactic coloranţi sintetici plasmă biografie Moţoc, Dumitru substanţe nocive produse biologice sare de bucătărie carte de vizită conservarea legumelor Târgul Internațional de Invenții și Inovații ”Inovaliment” plante aromate ape tehnologice gastronomie procesarea cerealelor studii tehnologice olimpici gălăţeni lucrări practice întreţinerea utilajelor (industrie alimentară) făinuri numiri în funcţii reportaje tehnologia fabricării berii cursuri procesare termică Programul Operaţional Regional (POR) soiuri de viţă de vie evocări Marea Neagră porumb chimia alimentelor date biografice fizica ultrasunetelor îmbrăcăminte magazin de produse din carne specialişti în industria laptelui concentrare vinuri expoziţii personale îndrumar procese filtrare reglementări Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport polinom firmă producătoare liceu industrial apariţii editoriale orez negru îndrumar de lucrări practice cadre didactice universitare criză economică fermentaţie drojdie de panificaţie competitivitate în afaceri dezinfectare condensare zootehnie sturioni profil de firmă nanotehnologie paste făinoase lupin hidroliză enzimatică înfiinţare de asociaţie sfeclă de zahăr protecţia plantelor listerioză condiţionarea aerului concursuri naţionale statistici proteine ingineri gălăţeni radiaţii ultraviolete sănătate publică dedicaţie autografă firme gălăţene control statistic morfologia microorganismelor cercetări operaţionale afaceri lactate procesare minimă-industrie alimentară referinţe bibliografice probleme financiare evaporare fabricarea spirtului lipide învăţământ preuniversitar economisirea energiei învăţământ superior tehnic unt de cocos cercetători mucegai principii ale nutriţiei expoziţii de utilaje agricole reţete industrializarea peştelui experimente parteneriate de cercetare alimente Dealul Bujorului depozitare Facultatea de Tehnologia şi Chimia Produselor Alimentare şi Tehnică Piscicolă (TCPATP) vitamine conservanţi mucegaiuri (microorganisme) biografie Bulancea, Mircea activitate proteolitică E-uri apă potabilă merceologie alimentară lapte de capră prelucrarea alimentelor vizite de documentare dedicaţie factori de conversie spirt tehnologia drojdiilor producţie de sfeclă de zahăr aminoacizi poluare industrială fişe biobibliografice bacterii lactice industrii microbiologice menţiuni (premieri) 2003 evitarea rebuturilor chimie biografie Jâşcanu, Vasile măcinarea cerealelor 1935-1995 fabrici gălăţene acvacultură procedee de conservare reparaţii utilaje (industria alimentară) instalaţii de proces decernare de medalie prepararea cărnii vinuri medicinale laborator organizarea facultăţii acizi graşi elementele instalaţiei frigorifice extracte vegetale compuşi chimici producţie industrială tehnologia laptelui separarea prin membrană prezentări unităţi de învăţământ disponibilizări fabricarea untului enciclopedie prelucrarea peştelui procese biologice dulciuri producerea vinurilor date de contact chimie organică amelioratori chimici economie gălăţeană dedicaţie autograf: Alexe, Petre Biblioteca Judeţeană "V.A. Urechia" Galaţi batoane de cereale vinete combinat de industrializarea cărnii industria fermentativă industrializarea cărnii nutriţie tehnică piscicolă depozit legal local igienă suplimente alimentare principii active igienă alimentară dotări tehnice fabricarea pâinii tratamente termice tehnologia fabricării oţetului carte electronică agricultură gălăţeană calitatea vieţii produse de patiserie uleiuri comestibile vegetale proiectare cifră de afaceri analiza activităţii distincţii prezentări de carte subiecte de examen universitari gălăţeni nanomateriale preparate culinare zer din lapte tratarea aerului microscopie metode cantitative forme geometrice Facultatea de Ştiinţe industrie textilă preparate din peşte panificaţie şi morărit industria laptelui program Comenius curs universitar microbiologie aplicată spectrometrie membrane alimentare filtrarea tehnologii alimentare managementul calităţii enzime târguri agricole acid folic diplome de onoare cromatografie teze de doctorat (rezumate) echipamente de transport caracteristici organoleptice tratare termică proiectarea instalaţiilor apa în industrie biografie Segal, Brad nuci alimentaţie sănătoasă economie de energie textura alimentelor alcool etilic universitate gălăţeană periodice gălăţene spaţii comerciale ambalaje chimie analitică tehnologia zahărului substanţe produse de microorganisme valoare calorică emulgatori probiotice inovaţii recenzii de carte instituţii de învăţământ protecţia consumatorilor acrilamidă expoziţii omagiale liceu gălăţean carte proprietăţi ale alimentelor ştiinţe aplicate materii şi materiale ulei de floarea soarelui publicaţii profesionale microorganisme România (industrie) Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară aer condiţionat bioindicatori caracteristici biochimice expoziţii gălăţene legi agricultură poluarea solului admitere (liceu) viticultură studii microbiologice industrie extractivă colegiu liceal aniversare-30 de ani măceşe operaţii şi utilaje brânzeturi licee şcoli gălăţene aliment revendicări ultrasunete interviuri industria spirtului standarde europene biografie Oţel, Ion combatere enzime pectolitice hematologie bunăstare ciuperci comestibile industria morăritului tehnologia uleiurilor şi grăsimilor vegetale congelare Galaţi (tipărituri) simpozion naţional rezumate prune materiale de ambalaj stagii de practică sare alimentară alimentaţia omului fabrici de bere maturarea brânzeturilor tehnologii fermentative ştiinţe biologice lucrări de doctorat învăţământ gălăţean condiţii de export şomaj biografie Banu, Constantin sesiuni jubiliare uleiuri stabilizatori alimentari bacterie "Liceanul anului" 1919-1983 donaţie Editura Alma conservarea peştelui paraziţi riscuri afaceri agricole parteneriat societăţi comerciale geologie laboratoare Doctor Honoris Causa comerţ utilaje pentru industria alimentară cls. a XI-a apă distilată simulare numerică unităţi de învăţământ personalităţi gălăţene solvenţi fonduri europene analiza gazelor de ardere tulpini bacteriene acorduri de colaborare extracţia automatizări industriale program SAPARD produse alimentare (analiza calităţii) valoare nutritivă conserve de legume referinţe critice ingineri români aliment-medicament Mela SNC, firmă utilizarea zerului învăţământ superior gălăţean elemente de calcul optimizarea mediilor de cultură simpozion ştiinţific spectroscopie iconografie viţă de vie management în industria alimentară făină de orez management strategic proprietăţi termofizice microbiologia produselor alimentare donaţie Dărăbanţiu proprietăţi medicinale ciocolată biografie Răşenescu, Ioan hamei contaminare chimică biografie Buşniţă, Theodor teste procese termice premianţi inginerie procesare atermică fişe de lucru pectină conservarea produselor alimentare refrigerare bibliotecari şcolari înfiinţare îndrumar de laborator sesiuni ştiinţifice schimburi de experienţă carne de pasăre valorificarea produselor alimentare calitatea alimentelor legislaţie în industria alimentară ambalare creştere microbiană îngheţată "Whoopie Ice" autograf Asociaţia Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie (ASMP) comedii doctorate
Vă rugăm să schimbaţi parola