Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

biochimie

Subiect Tematic: biochimie
Lucrări: 102 lucrari in 97 publicatii in 6 limbi
Biochimia cerealelor, făinurilor şi conservarea lor de: Popescu, Simion, profesor universitar (1907-1981) (Text tipărit)
Biochimia citoplasmei de: Hesin, R. B. (Text tipărit)
Aspecte actuale de biologie şi fiziologie moleculară de: Kurunczi, Ludovic; Mihalaş, Gheorghe I.; Simon, Zeno; Eleneş, Florin L.; Schneider, Francisc (Text tipărit)
Biochimie medico-sanitară : Manual pentru licee sanitare, anul III de: Ambruş, Ion; Ionescu, Mircea Gh. (Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare de: Segal, Rodica, profesor universitar (1938-) (Text tipărit)
Biochimie alimentară de: Neamţu, Gavril (Text tipărit)
Biochimie medicală de: Fărcaşanu, Ileana Cornelia; Gruia, Maria Iuliana (Text tipărit)
Antioxidanţi şi terapie antioxidantă^ de: Comes, Lavinia; Dejica, Doru; Dejica, Valeria (Text tipărit)
Biochimie de: Lehninger, Albert L. (Text tipărit)
Subiecte
biosinteză materie vie biografie Tiselius, Arne tehnologii chimice chimie pentru examen tratat produse lactate panificaţie mâncăruri dietetice medicină medicină energetică bibliografie de autor fotografii microbiologie industrială biotehnologie fond Galaţi bazele materiale ale vieţii biologie moleculară industria alimentară longevitate carne de bovine mâncăruri de post biologie plante leguminoase învăţământ universitar biochimie substanţe anorganice morfologie comparată dulceaţă critică literară ghid al sănătăţii diete asistent medical culegeri de probleme stres biografie Segal, Rodica cibernetică ghidul sănătăţii farmacologie profesori de chimie chimie anorganică fiziologie genetică lapte chimie generală produse alimentare biochimie vegetală chimie fiziologică plante medicinale preparea alimentelor metode de analiză fizico-chimică conservarea fructelor biografie Irimia Bârnescu, Rodica fiziologie moleculară asistenţă medicală nutrienţi celulă plante (compoziţie chimică) industria agro-alimentară citologie enzimologie metale chimie organică (manual) fitoterapie tratamente naturale ADN-genetică alimente (compoziţie chimică) plante de cultură genetică umană complexe enzimatice monografie interacţiuni metabolismul lipidelor biochimie medicală îngrijirea bolnavilor Galaţi (tipografii) lucrări practice de laborator fiziologia omului inginerie genetică terminologie compoziţia chimică a plantelor lucrări de laborator biochimie alimentară substanţe biologic-active biochimie aplicată teste grilă dietoterapie microbiologie alimentară industria cărnii examene învăţământ superior leguminoase igiena alimentaţiei medicină alternativă izoprostani aliment natural organisme vii manual de biochimie bazele chimice ale vieţii bibliografie de referinţă microbiologie legume hormoni tehnici în biochimie antioxidanţi în diferite tipuri de boli biodegradare imunoterapie substanţe naturale tratate de biochimie biochimie (manual) biofizică manual pentru studenţi biochimie electronică electroforeza Galaţi-personalităţi fizică cercetare ştiinţifică culturi lactice dicţionar de biochimie şi biologie moleculară electronică compoziţia lupinului profesori universitari alimente funcționale donație Ion Cioroiu proprietăţi bio-chimice lingvistică genetică cărţi în limbi străine preparate enzimatice Galaţi (edituri) administrarea medicamentelor depozit legal central proprietăţi chimice opere complete tehnologia produselor alimentare antioxidanţi chimie bioorganică păstrarea alimentelor donaţie Doina Grecu utilizarea lupinului fiziologia animalelor biochimia produselor alimentare chimia compuşilor organici îngrijirea pacientului valoare alimentară tehnologii ecologice reţete culinare donaţie Valeria Dumitrescu Ştampilă: Comité de Jumelage Pessac-Galaţi chimia substanţelor naturale termodinamică Gl-Bj dicţionar medical compuşi naturali peşti biochimie structurală gene (genetică) biochimia efortului icosanoizi industrie alimentară sânge drojdii alimentare autori gălăţeni sănătate manual universitar fiziopatologie celulară metode biochimice de diagnostic biologie chimică fiziologie vegetală manual preparator principii nutriţioniste fiziopatologie infecţii terapii antioxidante substanţe nutritive Galaţi (profesori universitari) Galaţi-tipografii ghid analize bazele moleculare ale vieţii curs de biochimie asistenţi medicali conservarea legumelor interpretare ECG lucrări practice hepoxiline date biografice citologie generală metabolism drojdie de panificaţie sturioni lupin proteine medicină naturistă referinţe bibliografice structura citoplasmei lipide manual de chimie organică metode biochimice de cercetare mucegai industrializarea peştelui minerale vitamine investigaţie biochimică terapie antioxidantă dicţionar de abrevieri constituenţii materiei vii fişe biobibliografice bacterii lactice abreviere industrii microbiologice produse apicole tehnici biologice chimie mâncare de post biochimist gălăţean dietă radicali liberi chimie biologică acizi graşi citoplasmă prelucrarea peştelui date de contact chimie organică industrializarea cărnii nutriţie seminarii internaţionale depozit legal local imunitate studiu de caz chimie fizică acid nucleic cancer industria laptelui curs universitar tehnologii alimentare enzime imunologie alimentaţie sănătoasă cultivarea ciupercilor universitate gălăţeană chimie analitică probiotice lipoxine terapii neconvenţionale biologie celulară brânzeturi enzime pectolitice ciuperci comestibile Galaţi (tipărituri) maturarea brânzeturilor Galați (personalități) ştiinţe biologice conservarea peştelui biofizică medicală protoplasmă facultatea de chimie alimentară produs apicol valoare nutritivă chimie farmaceutică patologie teste tratamente regn vegetal biochimie clinică dicţionar englez român
Vă rugăm să schimbaţi parola