Limba
Coperţi
biochimie
|
LDR | 00073nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 164001 | |
250 | $a biochimie | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
102 lucrari in 97 publicatii in 6 limbi
Biochimia cerealelor, făinurilor şi conservarea lor
de:
Popescu, Simion, profesor universitar (1907-1981)
(Text tipărit)
Acizii nucleici : Aspecte structurale şi funcţionale
de:
Popa, Liviu
(Text tipărit)
Biochimia citoplasmei
de:
Hesin, R. B.
(Text tipărit)
Aspecte actuale de biologie şi fiziologie moleculară
de:
Kurunczi, Ludovic; Mihalaş, Gheorghe I.; Simon, Zeno; Eleneş, Florin L.; Schneider, Francisc
(Text tipărit)
Biochimie medico-sanitară : Manual pentru licee sanitare, anul III
de:
Ambruş, Ion; Ionescu, Mircea Gh.
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare
de:
Segal, Rodica, profesor universitar (1938-)
(Text tipărit)
Biochimie alimentară
de:
Neamţu, Gavril
(Text tipărit)
Biochimie medicală
de:
Fărcaşanu, Ileana Cornelia; Gruia, Maria Iuliana
(Text tipărit)
Antioxidanţi şi terapie antioxidantă^
de:
Comes, Lavinia; Dejica, Doru; Dejica, Valeria
(Text tipărit)
Biochimie
de:
Lehninger, Albert L.
(Text tipărit)
Subiecte
biosinteză
materie vie
biografie Tiselius, Arne
tehnologii chimice
chimie pentru examen
tratat
produse lactate
panificaţie
mâncăruri dietetice
medicină
medicină energetică
bibliografie de autor
fotografii
microbiologie industrială
biotehnologie
fond Galaţi
bazele materiale ale vieţii
biologie moleculară
industria alimentară
longevitate
monografii
carne de bovine
mâncăruri de post
biologie
plante leguminoase
învăţământ universitar
biochimie
substanţe anorganice
morfologie comparată
dulceaţă
critică literară
ghid al sănătăţii
diete
asistent medical
culegeri de probleme
stres
biografie Segal, Rodica
cibernetică
ghidul sănătăţii
farmacologie
profesori de chimie
chimie anorganică
fiziologie genetică
lapte
chimie generală
produse alimentare
biochimie vegetală
chimie fiziologică
plante medicinale
preparea alimentelor
metode de analiză fizico-chimică
conservarea fructelor
biografie Irimia Bârnescu, Rodica
fiziologie moleculară
asistenţă medicală
nutrienţi
celulă
plante (compoziţie chimică)
industria agro-alimentară
citologie
enzimologie
metale
chimie organică (manual)
fitoterapie
tratamente naturale
ADN-genetică
alimente (compoziţie chimică)
plante de cultură
genetică umană
complexe enzimatice
interacţiuni
metabolismul lipidelor
biochimie medicală
îngrijirea bolnavilor
Galaţi (tipografii)
lucrări practice de laborator
fiziologia omului
inginerie genetică
terminologie
compoziţia chimică a plantelor
lucrări de laborator
biochimie alimentară
substanţe biologic-active
biochimie aplicată
teste grilă
dietoterapie
microbiologie alimentară
industria cărnii
examene
învăţământ superior
leguminoase
igiena alimentaţiei
medicină alternativă
izoprostani
aliment natural
organisme vii
manual de biochimie
bazele chimice ale vieţii
bibliografie de referinţă
microbiologie
legume
hormoni
tehnici în biochimie
antioxidanţi în diferite tipuri de boli
biodegradare
imunoterapie
substanţe naturale
tratate de biochimie
biochimie (manual)
biofizică
manual pentru studenţi
biochimie electronică
electroforeza
Galaţi-personalităţi
fizică
cercetare ştiinţifică
culturi lactice
dicţionar de biochimie şi biologie moleculară
electronică
compoziţia lupinului
profesori universitari
alimente funcționale
donație Ion Cioroiu
proprietăţi bio-chimice
lingvistică
genetică
cărţi în limbi străine
preparate enzimatice
Galaţi (edituri)
administrarea medicamentelor
depozit legal central
proprietăţi chimice
opere complete
tehnologia produselor alimentare
antioxidanţi
chimie bioorganică
păstrarea alimentelor
donaţie Doina Grecu
utilizarea lupinului
fiziologia animalelor
biochimia produselor alimentare
chimia compuşilor organici
îngrijirea pacientului
valoare alimentară
tehnologii ecologice
reţete culinare
donaţie Valeria Dumitrescu
Ştampilă: Comité de Jumelage Pessac-Galaţi
chimia substanţelor naturale
termodinamică
Gl-Bj
dicţionar medical
compuşi naturali
peşti
biochimie structurală
gene (genetică)
biochimia efortului
icosanoizi
industrie alimentară
sânge
drojdii alimentare
autori gălăţeni
sănătate
manual universitar
fiziopatologie celulară
metode biochimice de diagnostic
biologie chimică
fiziologie vegetală
manual preparator
principii nutriţioniste
fiziopatologie
infecţii
terapii antioxidante
substanţe nutritive
Galaţi (profesori universitari)
Galaţi-tipografii
ghid
analize
bazele moleculare ale vieţii
curs de biochimie
asistenţi medicali
conservarea legumelor
interpretare ECG
lucrări practice
hepoxiline
date biografice
citologie generală
metabolism
drojdie de panificaţie
sturioni
lupin
proteine
medicină naturistă
referinţe bibliografice
structura citoplasmei
lipide
manual de chimie organică
metode biochimice de cercetare
mucegai
industrializarea peştelui
minerale
vitamine
investigaţie biochimică
terapie antioxidantă
dicţionar de abrevieri
constituenţii materiei vii
fişe biobibliografice
bacterii lactice
abreviere
industrii microbiologice
produse apicole
tehnici biologice
chimie
mâncare de post
biochimist gălăţean
dietă
radicali liberi
chimie biologică
acizi graşi
citoplasmă
prelucrarea peştelui
date de contact
chimie organică
industrializarea cărnii
nutriţie
seminarii internaţionale
depozit legal local
imunitate
studiu de caz
chimie fizică
acid nucleic
cancer
industria laptelui
curs universitar
tehnologii alimentare
enzime
imunologie
alimentaţie sănătoasă
cultivarea ciupercilor
universitate gălăţeană
chimie analitică
probiotice
lipoxine
terapii neconvenţionale
biologie celulară
brânzeturi
enzime pectolitice
ciuperci comestibile
Galaţi (tipărituri)
maturarea brânzeturilor
Galați (personalități)
ştiinţe biologice
conservarea peştelui
biofizică medicală
protoplasmă
facultatea de chimie alimentară
produs apicol
valoare nutritivă
chimie farmaceutică
patologie
teste
tratamente
regn vegetal
biochimie clinică
dicţionar englez român