Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

reţete culinare

Subiect Tematic: reţete culinare
Lucrări: 670 lucrari in 697 publicatii in 10 limbi
Arta culinară : De la simplu la rafinament de: Kiseleff, Alexandra Beatrice (Text tipărit)
Arta culinară în post : 1001 reţete pentru sănătate de: Niţă-Ibrian, Elena (Text tipărit)
Alimentaţia sănătoasă a familiei moderne de: Cernăianu, Laurenţiu (Text tipărit)
Bioterapie de: Geiculescu, Virgil T. (Text tipărit)
Aperitive cu legume şi fructe de: Huţanu, Ana (Text tipărit)
Alimentaţia şi etapele dezvoltării copilului de: Teodoru, Olimpia (Text tipărit)
ABC-ul alimentaţiei sănătoase : Reţete vegetariene de: Lazăr, Balaj; Lazăr, Laura Claudia (Text tipărit)
Alimentaţia în practica Yoga de: Bozaru, Dan (Text tipărit)
Subiecte
Paşti vindecări prin metoda Günter terapii alimentare alimentaţie specială controlul alimentaţiei bucătărie mânăstirească cozonaci substanţe minerale pescuit tradiţional bucătărie indiană tradiții macedonene sărbători pascale artă culinară rusească preparate din orez preparate din carne aluat de prăjituri glande endocrine artă culinară chinezească pastă de peşte semnale editoriale an tradiţional românesc eseuri ornamentică mâncăruri din ciuperci gastropatie tort de îngheţată dulciuri din aluat cerbi vegetarianism Noul Testament cofetărie gastronomie turcească figuri din aluat bune maniere igiena copilului produse lactate panificaţie prepararea meselor proiecte educaţionale mâncăruri dietetice aparate de gătit sub presiune medicină măr plante cu păstăi alimente în stare naturală mese festive sănătate mentală bucătărie argentiniană folosirea plantelor în alimentaţie dezvoltarea inteligenţei ghidul plantelor medicinale obiceiuri româneşti reţete ovo-lacto-vegetariene mâncare păsări domestice uropatologie fotografii mâncăruri după precepte religioase sufleu endocrinologie almanah literatură română an bisericesc băutură din fructe băuturi naturale mâncăruri pentru copii fond Galaţi reţete culinare pentru copii reţete de post China (cultură şi civilizaţie) longevitate artă culinară franceză plante ornamentale prăjitură de casă carne de bovine gasteropode diete pentru copii interviu siropuri Crăciun proză umoristică preparate din cartofi mâncăruri de post cure vegetale purificare alimentaţia copiilor mici petrecerea timpului liber morărit scoici prăjituri de casă descriere crudităţi copii mici sărbători religioase aluaturi biochimie naştere bucătărie boierească garnituri vânători meri utilaje artă culinară evreiască întreţinerea locuinţelor dedicaţie autograf: Dima, Gheorghe epigrame dulceaţă afrodiziac ghid al sănătăţii diete ulei de măsline aromaterapie obiceiuri legate de masă sărbători familiale desert îngrijirea corpului diete alimentare usturoi text paralel macedonean-român ghidul sănătăţii învăţământ profesional medicină neconvenţională conservarea cărnii Italia (gastronomie) îngheţate carte frumos ilustrată meniuri lapte carne proaspătă ateroscleroză Gl-Bj/2019 prăjituri bucătăria copiilor Roma antică aliment animal regim de viaţă pentru cardiaci cure de detoxificare enciclopedie ilustrată Maroc plante medicinale sfaturi pentru gospodine acizi omega-3 reţete culinare afrodiziace alimentaţie naturală întreţinerea îmbrăcămintei preparea alimentelor ghidul părinţilor tradiţii pascale gastronomie italiană alimentaţia copilului gastronomie americană România boală a sângelui vânat cu blană artă decorativă prepararea alimentelor posturi (religie) prezentare de carte grădinărit ornamental intervievaţi conservarea sucurilor dietă vegetariană semnalare de carte conservarea fructelor boli bucătărie românească idei şerbet monografie culinară grătar boli de inimă conservarea produselor vegetale pâine comunităţi etnice cauzele bolilor mâncăruri reţete de cocteil carne manuale preparate vegetariene design gastronomic jocuri distractive cultură şi civilizaţie chineză reţete vegane terapii alternative profilaxia cancerului carte pentru copii prezentare istorică ciorbe cure de îngrăşare bucătărie moldovenească epigramă gazde antreuri (gastronomie) organizarea petrecerilor preparate din paste făinoase organizarea meselor conserve de casă viaţa sfinţilor conserve pentru iarnă îngheţată de cacao vindecarea bolilor bucătăria în Roma antică porumbei cure de slăbire prepararea pâinii patologia aparatului digestiv amenajarea grădinilor umor bucătărie europeană leacuri populare bucătării conservarea alimentelor în casă fitoterapie produsele stupului tratamente naturale conserve de carne industria panificaţiei sucuri obiceiuri sănătoase inimă băuturi din legume supe prevenirea alergiei copil mic memorii prepararea torturilor învăţământ liceal îngheţată de fructe pizza preparate din carne de pasăre relaţii de cuplu preparate din porc Galaţi (tipografii) ornamente personalia patologia rinichiului prepeliţă folclor cocteil vegetale povestiri băuturi amestecate preparate cu cafea gemuri plante decorative reproducţia prepeliţelor sfaturi produse de cofetărie control alimentar musafiri aluat franţuzesc condimente bucătărie vegetariană conserve de fructe îngrijirea sănătăţii preparate făinoase prelucrarea cărnii rețete lacto-vegetariene turism mâncăruri scăzute boală cardiovasculară mâncăruri italiene fond Basarabia alergologie yoga fructe vitalitate bucătărie evreiască reţete culinare mexicane diabet ilustraţii mâncăruri de legume legende Gl-Bj/2020 artă culinară orientală sugari boli cardiovasculare dietoterapie poveşti plante oleaginoase boli ale stomacului produse zaharoase literatură universală album de fotografii regim lacto-vegetarian conserve alimentare sec. 19 terapii prin diete pâini artă culinară mexicană boli incurabile artă culinară ungurească vindecări porc igiena alimentaţiei curăţenie tehnici culinare dicţionare romane prevenirea astmului şcoli de arte şi meserii procese tehnologice hoteluri sarcini (obstetrică) hrană tehnica gătitului obiceiuri populare româneşti sfaturi pentru vânătoare aliment natural psihologia sexelor proiecte şcolare ingrediente alimentare turtă dulce produse din carne torturi alimente alcaline prevenirea bolilor prepararea mâncărurilor artă culinară internaţională reţete chinezeşti text paralel englez-francez-german tratamente naturiste boli ale sângelui plante culinare aromate lucru manual sfinţi preparate din legume arta culinară comportament civilizat comune gălăţene Programul Operaţional pentru Pescuit legume creşterea păsărilor preparate culinare reci bucătărie fără foc boli cronice patiserie sosuri alimentaţia diabeticului Donaţie BVAU-Cahul miere de albine ezoterism preparate din mere lichior bucătărie americană cauze ale bolilor rinichi tratarea bolilor alimente vegetale produse naturale afecţiuni (medicină) biografii grădinărit gastronomie asiatică autoîngrijire jocuri pentru copii îngrijirea pielii economie casnică pregătirea alimentelor condimente-medicamente reproducţia la fazan dulciuri cu fructe colesterol bucătărie turcească gastronomie franceză Vechiul Testament patologia glandelor endocrine Maroc (geografie) scriitori americani proiecte culturale Marrakesh alimentaţie raţională proprietăţile produselor apicole plante ceapă literatură italiană editor basarabean apicultură grăsimi îngrăşare lansări de carte remedii naturiste cereale Spania flora României dietă alimentară naturism obiceiuri figurine psihologia bărbatului băuturi din fructe 3-15 ani patologie tiroidiană tiroidologie risotto ciuperci hrănirea copiilor astm ospitalitate ulcer frumuseţe aluat periodice Arad ghidul gazdei endocrinologie (tratament) gastronomie românească boli cardiace alimentaţie pentru bolnavi icre raţe reţete culinare internaţionale dietă anticanceroasă mod de viaţă Biblie preparate din aluat articol (gen literar) păpuşa Barbie iepuri folclor românesc tulburări afective bucătărie chinezească deserturi ghicit Armenia reţetă culinară prepararea băuturilor reţete medicale fabricarea brânzeturilor ghid practic medicamente de origine vegetală mâncare după precepte religioase cărţi în limbi străine viaţă sănătoasă semnătură autograf: Bradea, Gina dezvoltare mentală picnic îngrijirea copilului terapii cu varză varza deserturi cu fructe reţete de frupt Galaţi (edituri) articole decorative echilibru alimentar sfaturi culinare manual de industrie alimentară aranjarea mesei gastronomie rusească prepeliţe peşte (reţete culinare) regim disociat aliment crud comportament în societate vânat ciuperci de pădure masă festivă tipologie masculină evrei regim de slăbire principii alimentare profesionişti bucătărie modernă aperitive cărți de bucate prepararea salatelor tehnologia produselor alimentare reviste preparate din vânat închidere de proiect aliment vegetal detoxifiere moluşte sandvişuri Gl-Bj/2017 tratamente cu ceapă ouă creme vindecări cu plante etnologie românească Turcia (istorie) slăbire secrete culinare afecţiuni ale aparatului circulator preparate culinare turceşti boli hepatobiliare carne de porc alergii artă culinară turcească fazan băuturi păsări publicaţii pentru copii reţete dietetice divertisment cură de slăbire alimentaţie dietetică bucătari cultură şi civilizaţie metode naturiste reţete tradiţionale cuptoare (construcţie) valoare alimentară produse de panificaţie recunoaşterea ciupercilor de pădure terapii naturale artă culinară românească compoturi preparate culinare din vegetale reţete culinare sănătate şi igienă oncologie cancer (tratamente) bucătărie arabă Gl-Bj fabricarea uleiului de măsline ostreicultură mâncăruri vegetariene meniu plante aromatice remedii naturale bucătărie din Boemia peşti vin gastronomie europeană tehnologia fabricării îngheţatei conserve post evoluţie spirituală vindecarea cancerului echilibru acido-bazic sănătate (copii) sucuri din fructe şi legume industrie alimentară nutriţie echilibrată autovindecare bucătărie ezoterică carte de medicină autori gălăţeni boli renale tratamente cu produse apicole sănătate preparate din moluşte îngrijirea florilor dezvoltarea intelectuală a copilului îmbătrânire vânătoare cuptor regim vegetarian arta ceaiului Muntele Athos plante de grădină artă culinară mediteraneană principii nutriţioniste educaţia copilului substanţe nutritive geografie regională endocrinologie (diagnostic) cultura măslinului alimentaţie donaţie Anghelescu Hermina simptomatologie ceai ghid specii de ciuperci carte cu ilustraţii alimentaţia sugarului pizza (reţete) conserve de peşte regim de viaţă calendar popular Turcia (geografie) pateric Erasmus+ cărţi pentru copii hrană vie ouă de prepeliţă preparate culinare cu orez conservarea legumelor colesterol artă culinară tradiţională plante aromate bucătărie spaniolă gastronomie credinţe româneşti obiceiuri macedonene mâncăruri rapide dietetică alimentaţie vegetariană praz aparat de gătit sub presiune lipoveni vindecări cu usturoi mâncăruri ovo-lacto-vegetariene regizori români creme de fructe vinuri literatură americană integrame budincă ocupaţii tradiţionale cultivarea florilor aperitiv gastronomie internaţională artă culinară grecească boli gastrointestinale decoraţiuni pentru Crăciun băutură din legume reproducţia fazanilor dicţionar gastronomic paste făinoase alimente minerale pregătirea meselor cafea obiceiuri culinare mistică prevenirea cancerului medicină naturistă veveriţe leacuri de casă medicină tradiţională lactate reţete din plante gastronomie evreiască donaţie Friederich Schieber reţete culinare dietetice principii ale nutriţiei reţete personalităţi istorice specialităţi din Boemia preparare locuinţe arte decorative alimente vitamine gospodine bucătărie mexicană artă culinară italiană băutură naturală copii reţete de băuturi tratamente prin dietă creşterea prepeliţei artă culinară pe bază de produse apicole vitamine B abilităţi practice felicitări borşuri produse apicole crustacee creşterea fazanului salate mâncare de post amintiri bărbaţi creşterea scoicilor cartof omega-3 dietă tradiţii reţete culinare cu ciuperci acizi graşi donaţie Bîrzan Marcela prepararea desertului petreceri enciclopedie dulciuri geriatrie Ţara Sfântă hamburgeri reţete culinare româneşti proprietăţi dietoterapeutice vinete geografia Turciei bucătărie franceză istorie nutriţie personalităţi publice depozit legal local igienă suplimente alimentare sport psihologia dezvoltării bufet rece imunitate preparate culinare mexicane produse de patiserie bioterapie tratamente cu usturoi dietoterapie chineză preparate culinare bucătărie thailandeză bucătărie internaţională artă culinară cancer preparate din peşte ficat ghid turistic (Franţa) literatură franceză industria laptelui preparate din fructe alimente pentru anemie tehnologii alimentare fazani sfaturi practice vânat cu pene preparate din ouă preparate culinare macedonene peşte cuptoare cu microunde mituri bolnavi casă regală medicina Rusia (gastronomie) alimentaţie sănătoasă ruşi lipoveni semnătură autograf: Dima, Gheorghe albume articole fructe de mare preparate culinare româneşti bucătărie italiană gastronomie rustică traducere în lb. română terapii neconvenţionale vitamine naturale constipaţie stil de viaţă Gl-Bj/2018 conservarea casnică a alimentelor prevenirea excesului de colesterol brânzeturi prevenirea aterosclerozei aliment mâncăruri româneşti vegetarieni Cernăuţi ciuperci comestibile boli endocrine reţete vegetariene regim alimentar Galați (personalități) reţete naturiste preparate la tigaie ocultism graviditate păpuşi pâine cu garnituri artă culinară arabă frigere sănătatea copilului răspândirea plantelor alimentare proză ciuperci otrăvitoare floră preparate alimentare din plante secrete gospodăreşti artă culinară asiatică leurdă gastronomie orientală produs apicol floră spontană conserve de legume aliment-medicament afumături alimente pentru copii lichioruri măsline ciocolată gustări decoraţiuni 0-3 ani produse de origine animală reţete de pâine cărţi cu ilustraţii activitate practică conservarea produselor alimentare miere regim dietetic carne de pasăre seducţie
Vă rugăm să schimbaţi parola