Limba
Greec, Modern (1453 - )
(1)
Engleză (13)
eng (l. rezumat) (1)
Franceză (5)
fre(l. orig. (1)
Germană (4)
Maghiară (1)
Latină (1)
Macedonian (30)
Română (640)
Engleză (13)
eng (l. rezumat) (1)
Franceză (5)
fre(l. orig. (1)
Germană (4)
Maghiară (1)
Latină (1)
Macedonian (30)
Română (640)
Coperţi
reţete culinare
|
LDR | 00080nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 163579 | |
250 | $a reţete culinare | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
670 lucrari in 697 publicatii in 10 limbi
Arta culinară : De la simplu la rafinament
de:
Kiseleff, Alexandra Beatrice
(Text tipărit)
Arta culinară în post : 1001 reţete pentru sănătate
de:
Niţă-Ibrian, Elena
(Text tipărit)
Alimentaţia sănătoasă a familiei moderne
de:
Cernăianu, Laurenţiu
(Text tipărit)
Barbie şi formidabila ei carte de bucate : Peste 20 de reţete minunate!
de:
(Text tipărit)
Alimente de bază : Pentru o viaţă sănătoasă şi plină de vitalitate
de:
Ortemberg, Adriana
(Text tipărit)
Bioterapie
de:
Geiculescu, Virgil T.
(Text tipărit)
Aperitive cu legume şi fructe
de:
Huţanu, Ana
(Text tipărit)
Alimentaţia şi etapele dezvoltării copilului
de:
Teodoru, Olimpia
(Text tipărit)
ABC-ul alimentaţiei sănătoase : Reţete vegetariene
de:
Lazăr, Balaj; Lazăr, Laura Claudia
(Text tipărit)
Alimentaţia în practica Yoga
de:
Bozaru, Dan
(Text tipărit)
Subiecte
Paşti
vindecări prin metoda Günter
terapii alimentare
alimentaţie specială
controlul alimentaţiei
bucătărie mânăstirească
cozonaci
substanţe minerale
pescuit tradiţional
bucătărie indiană
tradiții macedonene
sărbători pascale
artă culinară rusească
preparate din orez
preparate din carne
aluat de prăjituri
glande endocrine
artă culinară chinezească
pastă de peşte
semnale editoriale
an tradiţional românesc
eseuri
ornamentică
mâncăruri din ciuperci
gastropatie
tort de îngheţată
dulciuri din aluat
cerbi
vegetarianism
Noul Testament
cofetărie
gastronomie turcească
figuri din aluat
bune maniere
igiena copilului
produse lactate
panificaţie
prepararea meselor
proiecte educaţionale
mâncăruri dietetice
aparate de gătit sub presiune
medicină
măr
plante cu păstăi
alimente în stare naturală
mese festive
sănătate mentală
bucătărie argentiniană
folosirea plantelor în alimentaţie
dezvoltarea inteligenţei
ghidul plantelor medicinale
obiceiuri româneşti
reţete ovo-lacto-vegetariene
mâncare
păsări domestice
uropatologie
fotografii
mâncăruri după precepte religioase
sufleu
endocrinologie
almanah
literatură română
an bisericesc
băutură din fructe
băuturi naturale
mâncăruri pentru copii
fond Galaţi
reţete culinare pentru copii
reţete de post
China (cultură şi civilizaţie)
longevitate
artă culinară franceză
plante ornamentale
prăjitură de casă
carne de bovine
gasteropode
diete pentru copii
interviu
siropuri
Crăciun
proză umoristică
preparate din cartofi
mâncăruri de post
cure vegetale
purificare
alimentaţia copiilor mici
petrecerea timpului liber
morărit
scoici
prăjituri de casă
descriere
crudităţi
copii mici
sărbători religioase
aluaturi
biochimie
naştere
bucătărie boierească
garnituri
vânători
meri
utilaje
artă culinară evreiască
întreţinerea locuinţelor
dedicaţie autograf: Dima, Gheorghe
epigrame
dulceaţă
afrodiziac
ghid al sănătăţii
diete
ulei de măsline
aromaterapie
obiceiuri legate de masă
sărbători familiale
desert
îngrijirea corpului
diete alimentare
usturoi
text paralel macedonean-român
ghidul sănătăţii
învăţământ profesional
medicină neconvenţională
conservarea cărnii
Italia (gastronomie)
îngheţate
carte frumos ilustrată
meniuri
lapte
carne proaspătă
ateroscleroză
Gl-Bj/2019
prăjituri
bucătăria copiilor
Roma antică
aliment animal
regim de viaţă pentru cardiaci
cure de detoxificare
enciclopedie ilustrată
Maroc
plante medicinale
sfaturi pentru gospodine
acizi omega-3
reţete culinare afrodiziace
alimentaţie naturală
întreţinerea îmbrăcămintei
preparea alimentelor
ghidul părinţilor
tradiţii pascale
gastronomie italiană
alimentaţia copilului
gastronomie americană
România
boală a sângelui
vânat cu blană
artă decorativă
prepararea alimentelor
posturi (religie)
prezentare de carte
grădinărit ornamental
intervievaţi
conservarea sucurilor
dietă vegetariană
semnalare de carte
conservarea fructelor
boli
bucătărie românească
idei
şerbet
monografie culinară
grătar
boli de inimă
conservarea produselor vegetale
pâine
comunităţi etnice
cauzele bolilor
mâncăruri
reţete de cocteil
carne
manuale
preparate vegetariene
design gastronomic
jocuri distractive
cultură şi civilizaţie chineză
reţete vegane
terapii alternative
profilaxia cancerului
carte pentru copii
prezentare istorică
ciorbe
cure de îngrăşare
bucătărie moldovenească
epigramă
gazde
antreuri (gastronomie)
organizarea petrecerilor
preparate din paste făinoase
organizarea meselor
conserve de casă
viaţa sfinţilor
conserve pentru iarnă
îngheţată de cacao
vindecarea bolilor
bucătăria în Roma antică
porumbei
cure de slăbire
prepararea pâinii
patologia aparatului digestiv
amenajarea grădinilor
umor
bucătărie europeană
leacuri populare
bucătării
conservarea alimentelor în casă
fitoterapie
produsele stupului
tratamente naturale
conserve de carne
industria panificaţiei
sucuri
obiceiuri sănătoase
inimă
băuturi din legume
supe
prevenirea alergiei
copil mic
memorii
prepararea torturilor
învăţământ liceal
îngheţată de fructe
pizza
preparate din carne de pasăre
relaţii de cuplu
preparate din porc
Galaţi (tipografii)
ornamente
personalia
patologia rinichiului
prepeliţă
folclor
cocteil
vegetale
povestiri
băuturi amestecate
preparate cu cafea
gemuri
plante decorative
reproducţia prepeliţelor
sfaturi
produse de cofetărie
control alimentar
musafiri
aluat franţuzesc
condimente
bucătărie vegetariană
conserve de fructe
îngrijirea sănătăţii
preparate făinoase
prelucrarea cărnii
rețete lacto-vegetariene
turism
mâncăruri scăzute
boală cardiovasculară
mâncăruri italiene
fond Basarabia
alergologie
yoga
fructe
vitalitate
bucătărie evreiască
reţete culinare mexicane
diabet
ilustraţii
mâncăruri de legume
legende
Gl-Bj/2020
artă culinară orientală
sugari
boli cardiovasculare
dietoterapie
poveşti
plante oleaginoase
boli ale stomacului
produse zaharoase
literatură universală
album de fotografii
regim lacto-vegetarian
conserve alimentare
sec. 19
terapii prin diete
pâini
artă culinară mexicană
boli incurabile
artă culinară ungurească
vindecări
porc
igiena alimentaţiei
curăţenie
tehnici culinare
dicţionare
romane
prevenirea astmului
şcoli de arte şi meserii
procese tehnologice
hoteluri
sarcini (obstetrică)
hrană
tehnica gătitului
obiceiuri populare româneşti
sfaturi pentru vânătoare
aliment natural
psihologia sexelor
proiecte şcolare
ingrediente alimentare
turtă dulce
produse din carne
torturi
alimente alcaline
prevenirea bolilor
prepararea mâncărurilor
artă culinară internaţională
reţete chinezeşti
text paralel englez-francez-german
tratamente naturiste
boli ale sângelui
plante culinare aromate
lucru manual
sfinţi
preparate din legume
arta culinară
comportament civilizat
comune gălăţene
Programul Operaţional pentru Pescuit
legume
creşterea păsărilor
preparate culinare reci
bucătărie fără foc
boli cronice
patiserie
sosuri
alimentaţia diabeticului
Donaţie BVAU-Cahul
miere de albine
ezoterism
preparate din mere
lichior
bucătărie americană
cauze ale bolilor
rinichi
tratarea bolilor
alimente vegetale
produse naturale
afecţiuni (medicină)
biografii
grădinărit
gastronomie asiatică
autoîngrijire
jocuri pentru copii
îngrijirea pielii
economie casnică
pregătirea alimentelor
condimente-medicamente
reproducţia la fazan
dulciuri cu fructe
colesterol
bucătărie turcească
gastronomie franceză
Vechiul Testament
patologia glandelor endocrine
Maroc (geografie)
scriitori americani
proiecte culturale
Marrakesh
alimentaţie raţională
proprietăţile produselor apicole
plante
ceapă
literatură italiană
editor basarabean
apicultură
grăsimi
îngrăşare
lansări de carte
remedii naturiste
cereale
Spania
flora României
dietă alimentară
naturism
obiceiuri
figurine
psihologia bărbatului
băuturi din fructe
3-15 ani
patologie tiroidiană
tiroidologie
risotto
ciuperci
hrănirea copiilor
astm
ospitalitate
ulcer
frumuseţe
aluat
periodice
Arad
ghidul gazdei
endocrinologie (tratament)
gastronomie românească
boli cardiace
alimentaţie pentru bolnavi
icre
raţe
reţete culinare internaţionale
dietă anticanceroasă
mod de viaţă
Biblie
preparate din aluat
articol (gen literar)
păpuşa Barbie
iepuri
folclor românesc
tulburări afective
bucătărie chinezească
deserturi
ghicit
Armenia
reţetă culinară
prepararea băuturilor
reţete medicale
fabricarea brânzeturilor
ghid practic
medicamente de origine vegetală
mâncare după precepte religioase
cărţi în limbi străine
viaţă sănătoasă
semnătură autograf: Bradea, Gina
dezvoltare mentală
picnic
îngrijirea copilului
terapii cu varză
varza
deserturi cu fructe
reţete de frupt
Galaţi (edituri)
articole decorative
echilibru alimentar
sfaturi culinare
manual de industrie alimentară
aranjarea mesei
gastronomie rusească
prepeliţe
peşte (reţete culinare)
regim disociat
aliment crud
comportament în societate
vânat
ciuperci de pădure
masă festivă
tipologie masculină
evrei
regim de slăbire
principii alimentare
profesionişti
bucătărie modernă
aperitive
cărți de bucate
prepararea salatelor
tehnologia produselor alimentare
reviste
preparate din vânat
închidere de proiect
aliment vegetal
detoxifiere
moluşte
sandvişuri
Gl-Bj/2017
tratamente cu ceapă
ouă
creme
vindecări cu plante
etnologie românească
Turcia (istorie)
slăbire
secrete culinare
afecţiuni ale aparatului circulator
preparate culinare turceşti
boli hepatobiliare
carne de porc
alergii
artă culinară turcească
fazan
băuturi
păsări
publicaţii pentru copii
reţete dietetice
divertisment
cură de slăbire
alimentaţie dietetică
bucătari
cultură şi civilizaţie
metode naturiste
reţete tradiţionale
cuptoare (construcţie)
valoare alimentară
produse de panificaţie
recunoaşterea ciupercilor de pădure
terapii naturale
artă culinară românească
compoturi
preparate culinare din vegetale
reţete culinare
sănătate şi igienă
oncologie
cancer (tratamente)
bucătărie arabă
Gl-Bj
fabricarea uleiului de măsline
ostreicultură
mâncăruri vegetariene
meniu
plante aromatice
remedii naturale
bucătărie din Boemia
peşti
vin
gastronomie europeană
tehnologia fabricării îngheţatei
conserve
post
evoluţie spirituală
vindecarea cancerului
echilibru acido-bazic
sănătate (copii)
sucuri din fructe şi legume
industrie alimentară
nutriţie echilibrată
autovindecare
bucătărie ezoterică
carte de medicină
autori gălăţeni
boli renale
tratamente cu produse apicole
sănătate
preparate din moluşte
îngrijirea florilor
dezvoltarea intelectuală a copilului
îmbătrânire
vânătoare
cuptor
regim vegetarian
arta ceaiului
Muntele Athos
plante de grădină
artă culinară mediteraneană
principii nutriţioniste
educaţia copilului
substanţe nutritive
geografie regională
endocrinologie (diagnostic)
cultura măslinului
alimentaţie
donaţie Anghelescu Hermina
simptomatologie
ceai
ghid
specii de ciuperci
carte cu ilustraţii
alimentaţia sugarului
pizza (reţete)
conserve de peşte
regim de viaţă
calendar popular
Turcia (geografie)
pateric
Erasmus+
cărţi pentru copii
hrană vie
ouă de prepeliţă
preparate culinare cu orez
conservarea legumelor
colesterol
artă culinară tradiţională
plante aromate
bucătărie spaniolă
gastronomie
credinţe româneşti
obiceiuri macedonene
mâncăruri rapide
dietetică
alimentaţie vegetariană
praz
aparat de gătit sub presiune
lipoveni
vindecări cu usturoi
mâncăruri ovo-lacto-vegetariene
regizori români
creme de fructe
vinuri
literatură americană
integrame
budincă
ocupaţii tradiţionale
cultivarea florilor
aperitiv
gastronomie internaţională
artă culinară grecească
boli gastrointestinale
decoraţiuni pentru Crăciun
băutură din legume
reproducţia fazanilor
dicţionar gastronomic
paste făinoase
alimente minerale
pregătirea meselor
cafea
obiceiuri culinare
mistică
prevenirea cancerului
medicină naturistă
veveriţe
leacuri de casă
medicină tradiţională
lactate
reţete din plante
gastronomie evreiască
donaţie Friederich Schieber
reţete culinare dietetice
principii ale nutriţiei
reţete
personalităţi istorice
specialităţi din Boemia
preparare
locuinţe
arte decorative
alimente
vitamine
gospodine
bucătărie mexicană
artă culinară italiană
băutură naturală
copii
reţete de băuturi
tratamente prin dietă
creşterea prepeliţei
artă culinară pe bază de produse apicole
vitamine B
abilităţi practice
felicitări
borşuri
produse apicole
crustacee
creşterea fazanului
salate
mâncare de post
amintiri
bărbaţi
creşterea scoicilor
cartof
omega-3
dietă
tradiţii
reţete culinare cu ciuperci
acizi graşi
donaţie Bîrzan Marcela
prepararea desertului
petreceri
enciclopedie
dulciuri
geriatrie
Ţara Sfântă
hamburgeri
reţete culinare româneşti
proprietăţi dietoterapeutice
vinete
geografia Turciei
bucătărie franceză
istorie
nutriţie
personalităţi publice
depozit legal local
igienă
suplimente alimentare
sport
psihologia dezvoltării
bufet rece
imunitate
preparate culinare mexicane
produse de patiserie
bioterapie
tratamente cu usturoi
dietoterapie chineză
preparate culinare
bucătărie thailandeză
bucătărie internaţională
artă culinară
cancer
preparate din peşte
ficat
ghid turistic (Franţa)
literatură franceză
industria laptelui
preparate din fructe
alimente pentru anemie
tehnologii alimentare
fazani
sfaturi practice
vânat cu pene
preparate din ouă
preparate culinare macedonene
peşte
cuptoare cu microunde
mituri
bolnavi
casă regală
medicina
Rusia (gastronomie)
alimentaţie sănătoasă
ruşi lipoveni
semnătură autograf: Dima, Gheorghe
albume
articole
fructe de mare
preparate culinare româneşti
bucătărie italiană
gastronomie rustică
traducere în lb. română
terapii neconvenţionale
vitamine naturale
constipaţie
stil de viaţă
Gl-Bj/2018
conservarea casnică a alimentelor
prevenirea excesului de colesterol
brânzeturi
prevenirea aterosclerozei
aliment
mâncăruri româneşti
vegetarieni
Cernăuţi
ciuperci comestibile
boli endocrine
reţete vegetariene
regim alimentar
Galați (personalități)
reţete naturiste
preparate la tigaie
ocultism
graviditate
păpuşi
pâine cu garnituri
artă culinară arabă
frigere
sănătatea copilului
răspândirea plantelor alimentare
proză
ciuperci otrăvitoare
floră
preparate alimentare din plante
secrete gospodăreşti
artă culinară asiatică
leurdă
gastronomie orientală
produs apicol
floră spontană
conserve de legume
aliment-medicament
afumături
alimente pentru copii
lichioruri
măsline
ciocolată
gustări
decoraţiuni
0-3 ani
produse de origine animală
reţete de pâine
cărţi cu ilustraţii
activitate practică
conservarea produselor alimentare
miere
regim dietetic
carne de pasăre
seducţie