Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

gastronomie

Subiect Tematic: gastronomie
Lucrări: 416 lucrari in 417 publicatii in 8 limbi
Arta culinară : De la simplu la rafinament de: Kiseleff, Alexandra Beatrice (Text tipărit)
Bucătărie de: Chiriac, Dan; Scarlat, Liliana; Borzea, Violeta; Aramă, Daniela (Text tipărit)
Arta culinară în post : 1001 reţete pentru sănătate de: Niţă-Ibrian, Elena (Text tipărit)
Bucate arabe de: Grigore, George (Text tipărit)
Bucatele noastre : Carte cu preparate mai mult sau mai puţin româneşti de: Vîrlan, Horia, bucătar (1963-) (Text tipărit)
Alimentaţia şi etapele dezvoltării copilului de: Teodoru, Olimpia (Text tipărit)
Bucate de post de: (Text tipărit)
ABC-ul alimentaţiei sănătoase : Reţete vegetariene de: Lazăr, Balaj; Lazăr, Laura Claudia (Text tipărit)
Bucătăria de azi de: Haller-Hirsch, Valeria (Text tipărit)
Subiecte
Paşti diaspora (Anglia) bucătărie mânăstirească pescuit tradiţional bucătărie indiană preparate din orez preparate din carne manifestări studenţeşti artă culinară chinezească pastă de peşte semnale editoriale eseuri gastropatie tort de îngheţată alimentaţie publică HACCP-controlul calităţii vegetarianism Noul Testament cofetărie gospodării bune maniere igiena copilului produse lactate prepararea meselor mâncăruri dietetice cadre didactice aparate de gătit sub presiune medicină istoria antichităţii facultăţi gălăţene tineri mese festive bucătărie argentiniană reţete ovo-lacto-vegetariene mâncare păsări domestice uropatologie fotografii mâncăruri după precepte religioase literatură română băuturi naturale mâncăruri pentru copii fond Galaţi reţete culinare pentru copii reţete de post întreţinere olimpiade internaţionale industria alimentară artă culinară franceză programe sociale diete pentru copii eseu cultural siropuri cursuri de calificare Crăciun proză umoristică preparate din cartofi mâncăruri de post cure vegetale alimentaţia copiilor mici învăţământ universitar descriere copii mici sărbători religioase aluaturi concursuri culinare alimente tradiţionale mese garnituri cultură şi civilizaţie romană utilaje artă culinară evreiască formare profesională date statistice întreţinerea locuinţelor epigrame dulceaţă activităţi în aer liber afrodiziac diete ulei de măsline ediţia a XV-a alimentaţie tradiţională piscicultură gălăţeană festivaluri culinare desert îngrijirea corpului diete alimentare băuturi răcoritoare învăţământ profesional Italia (gastronomie) hobby îngheţate meniuri lapte carne proaspătă produse alimentare bucătăria copiilor prăjituri Roma antică tradiţii locale gust alimentaţie naturală reţete culinare afrodiziace preparea alimentelor gastronomie italiană alimentaţia copilului Galaţi (învăţământ superior) prepararea alimentelor posturi (religie) dietă vegetariană semnalare de carte conservarea fructelor bucătărie românească şerbet monografie culinară grătar comunităţi etnice întreţinerea sănătăţii mâncăruri reţete de cocteil carne manuale preparate vegetariene gravuri menajul casei parteneriat şcolar spectacole de televiziune controlul calităţii produselor reţete vegane prezentare istorică ciorbe elevi gălăţeni cure de îngrăşare bucătărie moldovenească epigramă antreuri (gastronomie) cărţi electronice preparate din paste făinoase organizarea meselor manifestări culturale conserve de casă viaţa sfinţilor conserve pentru iarnă îngheţată de cacao palat regal bucătăria în Roma antică cure de slăbire bucătărie europeană depozit legal bucătării tratamente naturale conserve de carne rromi supe copil mic memorii învăţământ liceal unităţi de alimentaţie publică pizza preparate din carne de pasăre preparate din porc Galaţi (tipografii) personalia patologia rinichiului folclor cocteil povestiri băuturi amestecate gemuri concursuri internaţionale produse de cofetărie control alimentar bucătărie vegetariană instrucțiuni tehnologice conserve de fructe proiecte europene siguranţa alimentelor preparate făinoase rețete lacto-vegetariene album turism mâncăruri scăzute mâncăruri italiene fond Basarabia bucătari gălăţeni universităţi gălăţene soiuri viticole activităţi şcolare fructe bucătărie evreiască reţete culinare mexicane produse cu indicaţie geografică ilustraţii mâncăruri de legume bazinul Mării Negre dietoterapie plante oleaginoase poveşti boli ale stomacului Focşani, municipiu învăţământ superior artă culinară mexicană Dunărea Inferioară evaluare porc etnie rromă igiena alimentaţiei studenţi gălăţeni dicţionare tehnici culinare servicii hoteliere diaspora română (Anglia) procese tehnologice rromi din judeţul Galaţi tehnica gătitului Halloween licee gălăţene psihologia sexelor conserve de ciuperci ingrediente alimentare produse din carne torturi prepararea mâncărurilor reţete chinezeşti sfinţi preparate din legume arta culinară comportament civilizat legume Brăila preparate culinare reci bucătărie fără foc epoca romană patiserie gastronomie arabă sosuri Donaţie BVAU-Cahul miere de albine calitatea serviciilor ediţia a XVI-a bucătărie americană managementul serviciilor alimente vegetale biografii Lunca Prutului Inferior - Dunărea Inferioară economie casnică pregătirea alimentelor dulciuri cu fructe colesterol bucătărie turcească gastronomie franceză Vechiul Testament scriitori americani plante ceapă literatură italiană editor basarabean îngrăşare Fondul European de Pescuit proiecte transfrontaliere cereale Spania tehnologii de bază proprietăţi naturism obiceiuri psihologia bărbatului băuturi din fructe 3-15 ani menaj legume şi fructe hrănirea copiilor ospitalitate aluat periodice Arad gastronomie românească concursuri icre scanat reţete culinare internaţionale Biblie preparate din aluat articol (gen literar) folclor românesc produse de origine vegetală Societatea Jurnaliştilor "Dunărea de Jos" bucătărie chinezească deserturi prepararea băuturilor grupuri şcolare evenimente comerciale mâncare după precepte religioase cărţi în limbi străine viaţă sănătoasă concursuri regionale picnic agroturism deserturi cu fructe reţete de frupt Galaţi (edituri) sfaturi culinare aranjarea mesei peşte (reţete culinare) strategii de dezvoltare masă festivă tipologie masculină Cluj olimpiade naţionale bucătărie modernă aperitive cărți de bucate prepararea salatelor învăţământ universitar gălăţean tehnologia produselor alimentare reviste artă învăţământ obiceiuri alimentare moluşte sandvişuri Gl-Bj/2017 tratamente cu ceapă ouă Turcia (istorie) concurs profesional colegii gălăţene preparate din crustacee secrete culinare preparate culinare turceşti carne de porc băuturi pictură restaurante gălăţene top publicaţii pentru copii reţete dietetice proiectul "A doua şansă" proiectul "Savoarea preparatelor în farfuria voastră" literatură cură de slăbire bucătari cultură şi civilizaţie şcoli de vară reţete tradiţionale grupuri de producători clasamente internaționale terapii naturale artă culinară românească compoturi preparate culinare din vegetale reţete culinare cl. a XIII-a laborator de patiserie organizarea admiterii bucătar controlul calităţii servirea mesei bucătărie arabă Gl-Bj fabricarea uleiului de măsline băuturi alcoolice mâncăruri vegetariene expoziţii proiecte PHARE bucătărie din Boemia peşti tehnologia fabricării îngheţatei conserve post sănătate (copii) ”Chefi fără limite” industrie alimentară nutriţie echilibrată chestionare atelier de lucru proiecte studenţeşti biblioteci publice judeţene carte de medicină boli renale sănătate preparate din moluşte expoziţii de produse alimentare batracieni produse tradiţionale geografie regională cultura măslinului alimentaţie ghid managementul calităţii serviciilor alimentaţia sugarului eveniment multicultural sociologie Turcia (geografie) pateric activităţi culturale hrană vie sărbători gastrotehnie preparate culinare cu orez conservarea legumelor concurenţă artă culinară tradiţională bucătărie spaniolă gastronomie mâncăruri rapide alimentaţie vegetariană praz aparat de gătit sub presiune soiuri de viţă de vie catalog de expoziţie mâncăruri ovo-lacto-vegetariene vinuri literatură americană budincă aperitiv participanţi finanţare Uniunea Europeană sculptură dicţionar gastronomic paste făinoase pregătirea meselor concursuri naţionale medicină naturistă preparate din batracieni medicină tradiţională lactate donaţie Friederich Schieber romani întâlniri cu studenţii reţete specialităţi din Boemia preparare colegiu tehnic alimente vitamine bucătărie mexicană artă culinară italiană integrare socială copii competiţii internaţionale parteneriat cultural borşuri cronică de festival crustacee salate mâncare de post bărbaţi cartof dietă prepararea cărnii reţete culinare cu ciuperci zone piscicole prepararea desertului expoziţii de pictură dulciuri civilizaţie romană hamburgeri reţete culinare româneşti echipamente moderne vinete geografia Turciei bucătărie franceză istorie nutriţie depozit legal local igienă carte electronică produse de patiserie preparate culinare mexicane preparate culinare bucătărie thailandeză bucătărie străină bucătărie internaţională artă culinară preparate din peşte literatură franceză industria laptelui festivaluri preparate din fructe finanţare europeană alimente pentru anemie întreţinerea corpului sfaturi practice preparate din ouă accesorii concurs studenţesc peşte cuptoare cu microunde obiceiuri culinare româneşti alimentaţie sănătoasă preparate culinare franţuzeşti manifestări cultural-artistice albume fructe de mare management agroalimentar preparate culinare româneşti studenţi străini bucătărie italiană gastronomie rustică programul festivalului e-book traducere în lb. română istoria alimentaţiei stil de viaţă conservarea casnică a alimentelor prevenirea excesului de colesterol brânzeturi şcoli gălăţene aliment Tuluceşti, comună turism gălăţean Lunca Joasă a Prutului Inferior mâncăruri româneşti vegetarieni Cernăuţi reţete vegetariene alimentaţia omului regim alimentar Galați (personalități) învăţământ gălăţean reţete naturiste educaţie parteneriate pâine cu garnituri artă culinară arabă frigere tradiţii pescăreşti sănătatea copilului produse alimentare (analiza calităţii) conserve de legume aliment-medicament proiect EURROM jurnalişti gălăţeni măsline ciocolată gustări 0-3 ani produse de origine animală schimburi de experienţă carne de pasăre calitatea alimentelor parteneriate şcolare
Vă rugăm să schimbaţi parola