Limba
Greec, Modern (1453 - )
(1)
Engleză (14)
Franceză (4)
fre(l. orig. (1)
Germană (4)
Maghiară (1)
Latină (1)
Română (392)
Engleză (14)
Franceză (4)
fre(l. orig. (1)
Germană (4)
Maghiară (1)
Latină (1)
Română (392)
Coperţi
gastronomie
|
LDR | 00075nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 163578 | |
250 | $a gastronomie | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
417 lucrari in 418 publicatii in 8 limbi
Arta culinară : De la simplu la rafinament
de:
Kiseleff, Alexandra Beatrice
(Text tipărit)
Bucătărie
de:
Chiriac, Dan; Scarlat, Liliana; Borzea, Violeta; Aramă, Daniela
(Text tipărit)
Arta culinară în post : 1001 reţete pentru sănătate
de:
Niţă-Ibrian, Elena
(Text tipărit)
Bucătăria moldovenească : Cu un capitol dedicat bucătăriei fără foc
de:
Niţă-Ibrian, Elena
(Text tipărit)
Bucate arabe
de:
Grigore, George
(Text tipărit)
Bucatele noastre : Carte cu preparate mai mult sau mai puţin româneşti
de:
Vîrlan, Horia, bucătar (1963-)
(Text tipărit)
Alimentaţia şi etapele dezvoltării copilului
de:
Teodoru, Olimpia
(Text tipărit)
Bucate de post
de:
(Text tipărit)
ABC-ul alimentaţiei sănătoase : Reţete vegetariene
de:
Lazăr, Balaj; Lazăr, Laura Claudia
(Text tipărit)
Bucătăria de azi
de:
Haller-Hirsch, Valeria
(Text tipărit)
Subiecte
Paşti
diaspora (Anglia)
bucătărie mânăstirească
pescuit tradiţional
bucătărie indiană
preparate din orez
preparate din carne
manifestări studenţeşti
artă culinară chinezească
pastă de peşte
semnale editoriale
eseuri
gastropatie
tort de îngheţată
alimentaţie publică
HACCP-controlul calităţii
vegetarianism
Noul Testament
cofetărie
gospodării
bune maniere
igiena copilului
produse lactate
prepararea meselor
mâncăruri dietetice
cadre didactice
aparate de gătit sub presiune
medicină
istoria antichităţii
facultăţi gălăţene
tineri
mese festive
bucătărie argentiniană
reţete ovo-lacto-vegetariene
mâncare
păsări domestice
uropatologie
fotografii
mâncăruri după precepte religioase
literatură română
băuturi naturale
mâncăruri pentru copii
fond Galaţi
reţete culinare pentru copii
reţete de post
întreţinere
olimpiade internaţionale
industria alimentară
artă culinară franceză
programe sociale
diete pentru copii
eseu cultural
siropuri
cursuri de calificare
Crăciun
proză umoristică
preparate din cartofi
mâncăruri de post
cure vegetale
alimentaţia copiilor mici
învăţământ universitar
descriere
copii mici
sărbători religioase
aluaturi
concursuri culinare
alimente tradiţionale
mese
garnituri
cultură şi civilizaţie romană
utilaje
artă culinară evreiască
formare profesională
date statistice
întreţinerea locuinţelor
epigrame
dulceaţă
activităţi în aer liber
afrodiziac
diete
ulei de măsline
ediţia a XV-a
alimentaţie tradiţională
piscicultură gălăţeană
festivaluri culinare
desert
îngrijirea corpului
diete alimentare
băuturi răcoritoare
învăţământ profesional
Italia (gastronomie)
hobby
îngheţate
meniuri
lapte
carne proaspătă
produse alimentare
bucătăria copiilor
prăjituri
Roma antică
tradiţii locale
gust
alimentaţie naturală
reţete culinare afrodiziace
preparea alimentelor
gastronomie italiană
alimentaţia copilului
Galaţi (învăţământ superior)
prepararea alimentelor
posturi (religie)
dietă vegetariană
semnalare de carte
conservarea fructelor
bucătărie românească
şerbet
monografie culinară
grătar
comunităţi etnice
întreţinerea sănătăţii
mâncăruri
reţete de cocteil
carne
manuale
preparate vegetariene
gravuri
menajul casei
parteneriat şcolar
spectacole de televiziune
controlul calităţii produselor
reţete vegane
prezentare istorică
ciorbe
elevi gălăţeni
cure de îngrăşare
bucătărie moldovenească
epigramă
antreuri (gastronomie)
cărţi electronice
preparate din paste făinoase
organizarea meselor
manifestări culturale
conserve de casă
viaţa sfinţilor
conserve pentru iarnă
îngheţată de cacao
palat regal
bucătăria în Roma antică
cure de slăbire
bucătărie europeană
depozit legal
bucătării
tratamente naturale
conserve de carne
rromi
supe
copil mic
memorii
învăţământ liceal
unităţi de alimentaţie publică
pizza
preparate din carne de pasăre
preparate din porc
Galaţi (tipografii)
personalia
patologia rinichiului
folclor
cocteil
povestiri
băuturi amestecate
gemuri
concursuri internaţionale
produse de cofetărie
control alimentar
bucătărie vegetariană
instrucțiuni tehnologice
conserve de fructe
proiecte europene
siguranţa alimentelor
preparate făinoase
rețete lacto-vegetariene
album
turism
mâncăruri scăzute
mâncăruri italiene
fond Basarabia
bucătari gălăţeni
universităţi gălăţene
soiuri viticole
activităţi şcolare
fructe
bucătărie evreiască
reţete culinare mexicane
produse cu indicaţie geografică
ilustraţii
mâncăruri de legume
bazinul Mării Negre
dietoterapie
plante oleaginoase
poveşti
boli ale stomacului
Focşani, municipiu
învăţământ superior
artă culinară mexicană
Dunărea Inferioară
evaluare
porc
etnie rromă
igiena alimentaţiei
studenţi gălăţeni
dicţionare
tehnici culinare
servicii hoteliere
diaspora română (Anglia)
procese tehnologice
rromi din judeţul Galaţi
tehnica gătitului
Halloween
licee gălăţene
psihologia sexelor
conserve de ciuperci
ingrediente alimentare
produse din carne
torturi
prepararea mâncărurilor
reţete chinezeşti
sfinţi
preparate din legume
arta culinară
comportament civilizat
legume
Brăila
preparate culinare reci
bucătărie fără foc
epoca romană
patiserie
gastronomie arabă
sosuri
Donaţie BVAU-Cahul
miere de albine
calitatea serviciilor
ediţia a XVI-a
bucătărie americană
managementul serviciilor
alimente vegetale
biografii
Lunca Prutului Inferior - Dunărea Inferioară
economie casnică
pregătirea alimentelor
dulciuri cu fructe
colesterol
bucătărie turcească
gastronomie franceză
Vechiul Testament
scriitori americani
plante
ceapă
literatură italiană
editor basarabean
îngrăşare
Fondul European de Pescuit
proiecte transfrontaliere
cereale
Spania
tehnologii de bază
proprietăţi
naturism
obiceiuri
psihologia bărbatului
băuturi din fructe
3-15 ani
menaj
legume şi fructe
hrănirea copiilor
ospitalitate
aluat
periodice
Arad
gastronomie românească
concursuri
icre
scanat
reţete culinare internaţionale
Biblie
preparate din aluat
articol (gen literar)
folclor românesc
produse de origine vegetală
Societatea Jurnaliştilor "Dunărea de Jos"
bucătărie chinezească
deserturi
prepararea băuturilor
grupuri şcolare
evenimente comerciale
mâncare după precepte religioase
cărţi în limbi străine
viaţă sănătoasă
concursuri regionale
picnic
agroturism
deserturi cu fructe
reţete de frupt
Galaţi (edituri)
sfaturi culinare
aranjarea mesei
peşte (reţete culinare)
strategii de dezvoltare
masă festivă
tipologie masculină
Cluj
olimpiade naţionale
bucătărie modernă
aperitive
cărți de bucate
prepararea salatelor
învăţământ universitar gălăţean
tehnologia produselor alimentare
reviste
artă
învăţământ
obiceiuri alimentare
moluşte
sandvişuri
Gl-Bj/2017
tratamente cu ceapă
ouă
Turcia (istorie)
concurs profesional
colegii gălăţene
preparate din crustacee
secrete culinare
preparate culinare turceşti
carne de porc
băuturi
pictură
restaurante gălăţene
top
publicaţii pentru copii
reţete dietetice
proiectul "A doua şansă"
proiectul "Savoarea preparatelor în farfuria voastră"
literatură
cură de slăbire
bucătari
cultură şi civilizaţie
şcoli de vară
reţete tradiţionale
grupuri de producători
clasamente internaționale
terapii naturale
artă culinară românească
compoturi
preparate culinare din vegetale
reţete culinare
cl. a XIII-a
laborator de patiserie
organizarea admiterii
bucătar
controlul calităţii
servirea mesei
bucătărie arabă
Gl-Bj
fabricarea uleiului de măsline
băuturi alcoolice
mâncăruri vegetariene
expoziţii
proiecte PHARE
bucătărie din Boemia
peşti
tehnologia fabricării îngheţatei
conserve
post
sănătate (copii)
”Chefi fără limite”
industrie alimentară
nutriţie echilibrată
chestionare
atelier de lucru
proiecte studenţeşti
biblioteci publice judeţene
carte de medicină
boli renale
sănătate
preparate din moluşte
expoziţii de produse alimentare
batracieni
produse tradiţionale
geografie regională
cultura măslinului
alimentaţie
ghid
managementul calităţii serviciilor
alimentaţia sugarului
eveniment multicultural
sociologie
Turcia (geografie)
pateric
activităţi culturale
hrană vie
sărbători
gastrotehnie
preparate culinare cu orez
conservarea legumelor
concurenţă
artă culinară tradiţională
bucătărie spaniolă
gastronomie
mâncăruri rapide
alimentaţie vegetariană
praz
aparat de gătit sub presiune
soiuri de viţă de vie
catalog de expoziţie
mâncăruri ovo-lacto-vegetariene
vinuri
literatură americană
budincă
aperitiv
participanţi
finanţare Uniunea Europeană
sculptură
dicţionar gastronomic
paste făinoase
pregătirea meselor
obiceiuri culinare
concursuri naţionale
medicină naturistă
preparate din batracieni
medicină tradiţională
lactate
donaţie Friederich Schieber
romani
întâlniri cu studenţii
reţete
specialităţi din Boemia
preparare
colegiu tehnic
alimente
vitamine
bucătărie mexicană
artă culinară italiană
integrare socială
copii
competiţii internaţionale
parteneriat cultural
borşuri
cronică de festival
crustacee
salate
mâncare de post
bărbaţi
cartof
dietă
prepararea cărnii
reţete culinare cu ciuperci
zone piscicole
prepararea desertului
expoziţii de pictură
dulciuri
civilizaţie romană
hamburgeri
reţete culinare româneşti
echipamente moderne
vinete
geografia Turciei
bucătărie franceză
istorie
nutriţie
depozit legal local
igienă
carte electronică
produse de patiserie
preparate culinare mexicane
preparate culinare
bucătărie thailandeză
bucătărie străină
bucătărie internaţională
artă culinară
preparate din peşte
literatură franceză
industria laptelui
festivaluri
preparate din fructe
finanţare europeană
alimente pentru anemie
întreţinerea corpului
sfaturi practice
preparate din ouă
accesorii
concurs studenţesc
peşte
cuptoare cu microunde
obiceiuri culinare româneşti
alimentaţie sănătoasă
preparate culinare franţuzeşti
manifestări cultural-artistice
albume
fructe de mare
management agroalimentar
preparate culinare româneşti
studenţi străini
bucătărie italiană
gastronomie rustică
programul festivalului
e-book
traducere în lb. română
civilizaţie antică
istoria alimentaţiei
stil de viaţă
conservarea casnică a alimentelor
prevenirea excesului de colesterol
brânzeturi
şcoli gălăţene
aliment
Tuluceşti, comună
turism gălăţean
Lunca Joasă a Prutului Inferior
mâncăruri româneşti
vegetarieni
Cernăuţi
reţete vegetariene
alimentaţia omului
regim alimentar
Galați (personalități)
învăţământ gălăţean
reţete naturiste
educaţie
parteneriate
pâine cu garnituri
artă culinară arabă
frigere
tradiţii pescăreşti
sănătatea copilului
produse alimentare (analiza calităţii)
conserve de legume
aliment-medicament
proiect EURROM
jurnalişti gălăţeni
măsline
ciocolată
gustări
0-3 ani
produse de origine animală
schimburi de experienţă
carne de pasăre
calitatea alimentelor
parteneriate şcolare