Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

alimentaţie sănătoasă

Subiect Tematic: alimentaţie sănătoasă
Lucrări: 415 lucrari in 414 publicatii in 3 limbi
Alimentaţia sănătoasă a familiei moderne de: Cernăianu, Laurenţiu (Text tipărit)
Alimentele : Miracolul vindecării de: Bieler, Henry G. (Text tipărit)
Alimentaţie inteligentă de: Rădulescu, Emil (Text tipărit)
Alimentaţie inteligentă de: Rădulescu, Emil (Text tipărit)
Alimentaţie inteligentă de: Rădulescu, Emil (Text tipărit)
ABC-ul alimentaţiei sănătoase : Reţete vegetariene de: Lazăr, Balaj; Lazăr, Laura Claudia (Text tipărit)
Subiecte
parteneriate şcolare igiena femeii gravide lavandă reţete culinare pentru hipertensivi alimentaţie specială trasabilitate controlul alimentaţiei mică enciclopedie substanţe minerale sănătate şi igienă (copii) cancer colorectal atac cerebral români din diaspora gimnastică semnale editoriale alimentaţie publică vegetarianism igiena adolescentului bune maniere igiena copilului prepararea meselor proiecte educaţionale mâncăruri dietetice sistem nervos medicină bibliografie de autor alimente în stare naturală produse ecologice sănătate mentală dezvoltarea inteligenţei alimente (poluare) psihologie pozitivă mâncare odihnă bătrâneţe automasaj literatură română mâncăruri pentru copii fond Galaţi reţete culinare pentru copii reţete de post promovarea produselor patologia inimii longevitate filme documentare patologie umană fier boli ale bătrâneţii vindecare spirituală cure vegetale purificare alimentaţia copiilor mici colegiu tehnic auto contaminanţi chimici crudităţi copii mici concursuri culinare biochimie naştere medicina isihastă igienă sexuală boli metabolice agricultură ecologică dedicaţie autograf: Dima, Gheorghe sănătate psihică diete prevenţie stres terapeutică chineză igiena alimentaţiei(istoric) îngrijirea corpului diete alimentare epuizare parizer medicină neconvenţională amidon îngheţate specialişti gălăţeni prevenirea stresului boli autoimune sare meniuri proiecte online sănătate (femei) Gl-Bj/2019 produse alimentare gândire pozitivă regim de viaţă pentru cardiaci cure de detoxificare chimie fiziologică plante medicinale acizi omega-3 alimentaţie naturală tratare Concursul Ecotrophelia România simpozion alimentaţia copilului educaţie nutriţională terapia chakrelor ghid de nutriţie vitamine şi minerale prepararea alimentelor intervievaţi dietă vegetariană semnalare de carte boli accidente cerebrale boli de inimă pâine recenzii cauzele bolilor mâncăruri carne preparate vegetariene asociaţii profesionale corp uman controlul calităţii produselor medicină tradiţională chineză reţete vegane profilaxia cancerului terapii alternative fericire elevi gălăţeni echilibru energetic săruri minerale tineret anxietate fitness sistem digestiv alergie inovaţie vindecarea bolilor cure de slăbire proiecte diagnosticarea bolilor cardiace cure de legume leacuri populare obezitate fitoterapie tratamente naturale alimente (compoziţie chimică) obiceiuri sănătoase inimă băuturi din legume conservarea alimentelor prevenirea alergiei diabet zaharat educaţie-fizică Galaţi (tipografii) personalia dureri de cap teologie ascetică atleţi siguranţa alimentului vegetale sfaturi control alimentar alimente naturale diabet (prevenire, tratament) patologia pancreasului bucătărie vegetariană sedentarism proiecte europene îngrijirea sănătăţii macrobiotică companii online comercianţi diagnostic medical grupe sanguine alergologie medicină preventivă yoga fructe biochimie alimentară diabet substanţe biologic-active tumori maligne control sanitar sfaturi medicale sugari România (sănătate) boli cardiovasculare dietoterapie mentalităţi industria cărnii pandemie igienă individuală carbohidraţi conferinţă medicală obstetrică medici gălăţeni boli incurabile reîntinerire igiena alimentaţiei medicină alternativă studenţi gălăţeni dietă individualizată produse deshidratate depresie (tratamente) psihoterapii evenimente combaterea obezităţii consum alimentar prevenirea astmului cosmetică compuşi organici sarcini (obstetrică) igienă psihică hrană opinii licee gălăţene conserve de ciuperci bazele chimice ale vieţii ingrediente alimentare alimente alcaline prevenirea bolilor prepararea mâncărurilor tratamente naturiste femei manual terapie naturistă program UNICEF comportament civilizat legume glicemie persoane publice creşterea păsărilor constituire conservarea tinereţii bucătărie fără foc săruri menstruaţie sănătate fizică imunoterapie cauze ale bolilor substanţe naturale sănătate mintală Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi specialiști în nutriție tratarea bolilor alimente vegetale produse naturale proiecte naţionale îngrijirea pielii pregătirea alimentelor colesterol creşterea copiilor profesori universitari gălăţeni fundaţii non-profit controlul glicemiei alimentaţie raţională grăsimi remedii lansări de carte cereale dietă alimentară naturism aditivi alimentari băuturi din fructe conferenţiari universitari Galaţi-personalităţi prelegeri ştiinţifice comercianţi gălăţeni tratamente medicamentoase educaţie sexuală hrănirea copiilor astm frumuseţe stres (tratamente) profesori universitari boli cardiace alimentaţie pentru bolnavi dietă anticanceroasă nutriterapie alimentaţia copilului sănătos mod de viaţă Marele Premiu seminţe produse de origine vegetală metode deserturi condiţie fizică ghid practic audiobook principiile alimentaţiei corecte sănătate (familie) cărţi în limbi străine viaţă sănătoasă gerontologie supraponderalitate dezvoltare mentală îngrijirea copilului diagnosticul cancerului supleţea corpului acvacultură ecologică Galaţi (edituri) echilibru alimentar Ayurveda sistem imunitar sfaturi culinare medicină tradiţională indiană terapii dezvoltare personală controlul alimentelor regim de slăbire principii alimentare educaţie alimentară cărți de bucate doctori şi tratamente holistică indicele glicemic diete pentru bolnavi obiceiuri alimentare detoxifiere acţiune educativă prevenire ouă antioxidanţi colegii gălăţene păstrarea alimentelor slăbire reţete culinare pentru diabetici zahăr alergii publicaţii pentru copii reţete dietetice vedete inspecţie sanitară digestie cură de slăbire alimentaţie dietetică metode naturiste grâu postpartum terapii naturale reţete culinare oncologie sănătate şi igienă cancer (tratamente) V.I.P.-uri Gl-Bj grăsimi Omega mâncăruri vegetariene plante aromatice remedii naturale germinarea plantelor uleiuri vegetale graminee fumatul igiena adolescenţilor fiziologie umană post vindecarea cancerului tratamentul cancerului echilibru acido-bazic sănătate (copii) sucuri din fructe şi legume industrie alimentară nutriţie echilibrată oboseală nitriţi sânge boli inflamatorii produse cosmetice medicină naturală frumuseţe fizică carte de medicină sănătate Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor memorie boli neoplazice dezvoltarea intelectuală a copilului manual universitar îmbătrânire Facultatea de Industrii Alimentare curcani salamuri Muntele Athos germeni artă culinară mediteraneană alimentație raw fundaţie americană proză scurtă carte de nutriţie principii nutriţioniste produse organice educaţia copilului îngrijiri paliative substanţe nutritive alimentaţie Galaţi-tipografii metode de slăbire prevenirea obezităţii cercetări ştiinţifice piele ghid diversificarea alimentaţiei produse vegetale carte cu ilustraţii alimentaţia sugarului prevenirea bolilor cardiovasculare igienă corporală tehnici de relaxare regim de viaţă dedicaţie autograf: Preduşel, Iulius substanţe nocive hrană vie bun simţ sare de bucătărie comerţ cu alimente prevenirea îmbolnăvirii gastronomie ţesut adipos dietetică alimentaţie vegetariană creşterea albinelor mâncăruri ovo-lacto-vegetariene date biografice terapii complementare cauzele obezităţii reglementări sâni metabolism programul "Conexiuni" igienă bucală dansatori boli gastrointestinale glucoză America tratamente neconvenţionale Concursul Ecotophelia pregătirea meselor dietă macrobiotică stări emoţionale proteine sănătate publică prevenirea cancerului medicină naturistă firme gălăţene mediatizare deprinderi sănătoase minte sfaturi pentru mămici reţete culinare dietetice cancerul pielii principii ale nutriţiei sănătate gălăţeană Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii reţete consum de pâine creier reguli dietetice alimente minerale vitamine isihasm ortodox E-uri prelucrarea alimentelor copii ghid de dietetică combaterea bolilor glandă mamară dieta Young gălăţeni stabiliţi în străinătate coronavirus politeţe cancer de sân salate omega-3 dietă reţete de slăbire reţete culinare cu ciuperci radicali liberi ferme acizi graşi ortodoxie română campanie de sensibilizare igiena femeii enciclopedie aparat circulator chakre cancer (tratamente naturale) gândire exerciţii fizice geriatrie biografie Moroşanu, Magdalena medicină complementară batoane de cereale expoziţii culinare nutriţie manifestări educative depozit legal local igienă suplimente alimentare psihologia sănătăţii sport igienă alimentară psihologia dezvoltării obezitate (tratamente) imunitate calitatea vieţii sănătate emoţională învăţământ postliceal pomicultură îngrijire dietoterapie chineză universitari gălăţeni psihiatrie preparate culinare cancer mamar zer din lapte afecţiuni cardiovasculare artă culinară naturoterapie cancer femei însărcinate sfaturi practice enzime mituri acid folic imunologie medicina cancerul colului uterin alimentaţie sănătoasă igienă personală obicei alimentar terapeutică semnătură autograf: Dima, Gheorghe articole probiotice inovaţii recenzii de carte cultivarea plantelor protecţia consumatorilor Ziua Mondială Terra Madre agricultură terapii neconvenţionale stil de viaţă Gl-Bj/2018 colegiu liceal alimente ecologice prevenirea excesului de colesterol hipertensiune arterială creşterea animalelor în ferme şcoli gălăţene alimente organice aliment interviuri vegetarieni păsări de curte igiena copiilor mici medicină chineză simpozion naţional malnutriţie diagnostic sare alimentară reţete vegetariene alimentaţia omului atletism regim alimentar Galați (personalități) reţete naturiste cure de fructe nivel energetic sport de performanţă sănătatea copilului fiziologia sarcinii tehnici de cultivare unităţi de învăţământ produse din lapte supraalimentare produse alimentare (analiza calităţii) valoare nutritivă sănătate (adolescenţă) sare iodată accident vascular cerebral aliment-medicament alimente pentru copii fete tablete de viaţă dezintoxicarea organismului tratamente naturale chinezeşti ciocolată contaminare chimică semnal editorial travaliu cărţi cu ilustraţii psihologie regim dietetic primul ajutor recomandări medicale insuficienţă cardiacă
Vă rugăm să schimbaţi parola