Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați
Catalogul conține  734304  titluri și  1109985 exemplare

microbiologie alimentară

Subiect Tematic: microbiologie alimentară
Lucrări: 59 lucrari in 56 publicatii in 3 limbi
Acţiunea combinată a ultrasunetelor şi antisepticelor asupra înhibării fermentaţiei alcoolice de: Segal, Brad, profesor universitar (1935-1995); Vîţă, Cornelia (Text tipărit)
Controlul procesului tehnologic de măciniş^ de: Banu, Iuliana, inginer, profesor universitar (1969-); Aprodu, Iuliana; Nicolau, Anca Ioana, profesor universitar (1961-); Banu, Iuliana, inginer, profesor universitar (1969-) (Text tipărit)
Microbiologie : Manual pentru liceele de specialitate şi şcolile tehnice de maiştri de: Moţoc, Dumitru, chimist, profesor universitar (1898-1969) (Text tipărit)
Microbiologia alimentelor de: Dan, Valentina, inginer (1937-2001) (Text tipărit)
Microbiologie de: Zarnea, G. (Text tipărit)
Tratat de industrie alimentară. [Vol. 1]. Probleme generale de: Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016) (Text tipărit)
Microbiologie laitière de: Dorner, Willy; Chavannes, Daniel; Demont, Paul (Text tipărit)
Subiecte
industria băuturilor chimie alimentară expoziţii temporare panificaţie fotografii microbiologie industrială contaminare biologică manual pentru maiştri fond Galaţi contaminanţi chimici morărit biochimie castraveţi micorbiologie procese chimice lapte produse alimentare cercetări experimentale tescovină conservarea fructelor analize de laborator elevi gălăţeni industrie fermentativă complexe enzimatice bacterii chimişti gălăţeni Galaţi (tipografii) siguranţa alimentului manual pentru liceu apa mucegaiuri fructe lucrări de laborator biochimie alimentară fermentaţie alcoolică microbiologie alimentară caracteristici tehnologice conserve alimentare microbiologia solului învăţământ superior microbiologia laptelui fabricarea berii bere bibliografie de referinţă glocozo-izomerază artă fotografică microbiologie orz fiziologia microorganismelor tratate malţ activitate profesională profesori universitari gălăţeni cereale tratarea apei Galaţi-personalităţi antibiotice microbiologia vinului biomasă industrii fermentative reglementări internaţionale fabricarea brânzeturilor ape de suprafaţă cărţi în limbi străine preparate enzimatice Galaţi (edituri) fructoză olimpiade naţionale antiseptice tehnologia produselor alimentare premiul I ingineri tehnologi biochimia produselor alimentare Gl-Bj struguri tehnologia cerealelor expoziţii industrie alimentară drojdii alimentare manual universitar expoziţii de fotografii deshidratarea fructelor industria berii Galaţi-tipografii conservarea legumelor date biografice vinuri fermentaţie drojdie de panificaţie proteine ingineri gălăţeni morfologia microorganismelor mucegai alimente vernisaj analiză microbiologică mucegaiuri (microorganisme) apă potabilă aminoacizi bacterii lactice manual de microbiologie măcinarea cerealelor microbiologie medicală procedee de conservare acizi organici depozit legal local taxonomie drojdii industria laptelui microbiologie aplicată purificarea apei enzime microorganisme expoziţii gălăţene studii microbiologice brânzeturi ultrasunete industria morăritului sare alimentară Galați (personalități) filtrarea apei învăţământ superior gălăţean optimizarea mediilor de cultură microbiologia produselor alimentare hamei
Vă rugăm să schimbaţi parola