microbiologie alimentară
|
LDR | 00068nx j2200037# 45 | |
---|---|---|
001 | 163017 | |
250 | $a microbiologie alimentară |
Lucrări:
59 lucrari in 56 publicatii in 3 limbi
"Abonat" la primul loc : Ionuţ Tăbăcaru: "Premiul al doilea ar fi fost pentru mine un eşec"
de:
(Text tipărit)
Acţiunea combinată a ultrasunetelor şi antisepticelor asupra înhibării fermentaţiei alcoolice
de:
Segal, Brad, profesor universitar (1935-1995); Vîţă, Cornelia
(Text tipărit)
"Abonat" la primul loc [Resursă electronică] : Ionuţ Tăbăcaru: "Premiul al doilea ar fi fost pentru mine un eşec"
de:
(Text tipărit)
Controlul procesului tehnologic de măciniş^
de:
Banu, Iuliana, inginer, profesor universitar (1969-); Aprodu, Iuliana; Nicolau, Anca Ioana, profesor universitar (1961-); Banu, Iuliana, inginer, profesor universitar (1969-)
(Text tipărit)
Microbiologie : Manual pentru liceele de specialitate şi şcolile tehnice de maiştri
de:
Moţoc, Dumitru, chimist, profesor universitar (1898-1969)
(Text tipărit)
Microbiologia alimentelor
de:
Dan, Valentina, inginer (1937-2001)
(Text tipărit)
Microbiologie industrială : Curs adresat studenţilor subingineri secţiile industrii extractive şi morărit-panificaţie
de:
Dan, Valentina, inginer (1937-2001)
(Text tipărit)
Microbiologie
de:
Zarnea, G.
(Text tipărit)
Tratat de industrie alimentară. [Vol. 1]. Probleme generale
de:
Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016); Banu, Constantin, profesor universitar, inginer tehnolog (1930-2016)
(Text tipărit)
Microbiologie laitière
de:
Dorner, Willy; Chavannes, Daniel; Demont, Paul
(Text tipărit)
Informații comunitare:
1 records Page 1 of 1
- 1
Subiecte
industria băuturilor
chimie alimentară
expoziţii temporare
panificaţie
fotografii
microbiologie industrială
contaminare biologică
manual pentru maiştri
fond Galaţi
contaminanţi chimici
morărit
biochimie
castraveţi
micorbiologie
procese chimice
lapte
produse alimentare
cercetări experimentale
tescovină
conservarea fructelor
analize de laborator
elevi gălăţeni
industrie fermentativă
complexe enzimatice
bacterii
chimişti gălăţeni
Galaţi (tipografii)
siguranţa alimentului
manual pentru liceu
apa
mucegaiuri
fructe
lucrări de laborator
biochimie alimentară
fermentaţie alcoolică
microbiologie alimentară
caracteristici tehnologice
conserve alimentare
microbiologia solului
învăţământ superior
microbiologia laptelui
fabricarea berii
bere
bibliografie de referinţă
glocozo-izomerază
artă fotografică
microbiologie
orz
fiziologia microorganismelor
tratate
malţ
activitate profesională
profesori universitari gălăţeni
cereale
tratarea apei
Galaţi-personalităţi
antibiotice
microbiologia vinului
biomasă
industrii fermentative
reglementări internaţionale
fabricarea brânzeturilor
ape de suprafaţă
cărţi în limbi străine
preparate enzimatice
Galaţi (edituri)
fructoză
olimpiade naţionale
antiseptice
tehnologia produselor alimentare
premiul I
ingineri tehnologi
biochimia produselor alimentare
Gl-Bj
struguri
tehnologia cerealelor
expoziţii
industrie alimentară
drojdii alimentare
manual universitar
expoziţii de fotografii
deshidratarea fructelor
industria berii
Galaţi-tipografii
conservarea legumelor
date biografice
vinuri
fermentaţie
drojdie de panificaţie
proteine
ingineri gălăţeni
morfologia microorganismelor
mucegai
alimente
vernisaj
analiză microbiologică
mucegaiuri (microorganisme)
apă potabilă
aminoacizi
bacterii lactice
manual de microbiologie
măcinarea cerealelor
microbiologie medicală
procedee de conservare
acizi organici
depozit legal local
taxonomie
drojdii
industria laptelui
microbiologie aplicată
purificarea apei
enzime
microorganisme
expoziţii gălăţene
studii microbiologice
brânzeturi
ultrasunete
industria morăritului
sare alimentară
Galați (personalități)
filtrarea apei
învăţământ superior gălăţean
optimizarea mediilor de cultură
microbiologia produselor alimentare
hamei